Ebruaybars Güzel anneler düzenli yürüyüş yapmadan sadece ev işi yapıp sürekli hareketli olarak doğum yapan var mı aranızda acaba ben düzenli yürüyüş yapamıyorum yürüyorum da düzensiz işte ama hergun ev işi yapiyorum cam sil evi supur sil sürekli hareket halindeyim sizde böyle olup normal doğum yaptiniz mi
irva Ebruaybars Ben dışarı çıkamadığım zaman evin içinde adım sayarı açıp odadan odaya yürüyorum valla.😃
Zeynep_35 Ebruaybars ben duzenlı yuruyus yapmadım ev ısı de cok anlamlı sekılde yapmamıstım ama normal dogum oldu
Zeynep5858 Ebruaybars Pandemiden dolayı sürekli dışarı cıkıp yürüyüş yapamıyorum :( maskeyle cok fazla duramıyorum 25 haftalık olduk şimdiden 8 kilo aldım :(
Merve-97 Ebruaybars ben ilk oglumda okdr yurudum ki neredeyse son 5 ayım yürüyerek gectı en az 1 saat eve gelırkende yokus cıkıylrdum bırsuru dikişim var dedim bıkadr yürümeye boyle dogurdum yürümesem nolurdu
Aylin_16 Ben ilk doğumumu öyle yaptım ama çok pişman oldum dedigin gibi ev isleri hep yaptim hic durmadim ama spor yuruyus duzenli yapmadim dogum zor oldu cok dikisim oldu 🥺 simdi ikinci hamileligim 37 haftalık olucam yeni yeni duzenli yürüyüse basladım squat falan işte inşallah hayrını görürüm
Aylin_16 El_Ebruli canım adımsayarlı değil ama tahmini 300 metrelik bir yolumuz var orda turluyorum iki defa gidiş gelişten 1200metre falan ama tempolu yani zamanın varsa çok kendini de yormucak şekilde yürü yani ne yapsak kar
Turkerg Yerleri elinle silersen bence baya faydasini gorursun. Ben 27haftalik hamileyim. Yerleri silerken elimle, bebegin kafasini asagiya baskiladigini hissediyorum, yurudugumde de ayni seyi hissediyorum. Zaten doktorlar, ebeler de oneriyor😊
cocukgelisimcianne_ Turkerg yerleri silmeye erken başlamışsın dikkatli ol bence .. 27nci hafta daha narin bir hafta
pitircik2021 Benim ayak topuğumda kemik kisti var. Ameliyat olmam gerekiyor ama yüksek ihtimal ameliyat yapamayacaklar hamileliğimden dolayı. Yani hamileliğim boyunca sadece değnekle ve bir ayağıma basmadan yürümek zorunda kalacağım. Yani halinize şükredin ve imkanınız varsa ne gerekirse yapın.
Ebruaybars pitircik2021 çok çok geçmiş olsun canım bnm sagsalim yavrunu kucağına alırsın sende iyiledirsin insaAllah 🙏 virüsten ve sıcaktan dolayı çıkamıyorum bı de şehir dışında oturuyorum köpek fln çok oluyor o yüzden yuruyemiyorum duzenli
Deniz1985 Bende ilk oğlumdan sebep yuruyemiyordum evde internetten 40 dakkalik sporlar yapiyordum ama 30 haftadan sonra onlari yapamiyorum artik sabah herkes uyurken 06.50de pafka cikip 50 dakika yuruyorum birazda çömel kalk plates topu falan bakalim suan 37 haftaligim doğumumu yazarim inşallah