Gulozkan Bebeğinizin cinsiyetini öğretinmeye eşinizle birlikte mi gitmeyi tercih ettiniz yoksa sürpriz yapmayı mi haftaya cinsiyet ogrenicem ve çok kararsızım hangisini yapsak
maras46 Gulozkan şimdiye kadar tüm kontrollere eşimle gittik cinsiyet öğrenmeye gelince de birlikte gidecegiz fakat benden duymak istediği için cinsiyeti ben öğrenip supriz yapicam
Aloneanqel Gulozkan eşim Suriye de görev yapıyor. Bende 9 gün sonra öğrenicem Allah’ın izni ile. Eşime telefondan söylicem artık 🤗🙏🏻
insan_insan Gulozkan biz birlikte gittik ama kağıda yazmasını istedik doktorun doktor kağıda yazıp zımbaladı bir kutuya koyduk görümcem hazırlık yaptı ona verdik kutuyu balon patlattık 💙💙 ikimize de sürpriz oldu 😍
Gulozkan Cicilibicili bizde testi birlikte yaptık sonucunu birlikte gördük herşeyi birlikte yapınca o heyecanı da birlikte öğrenmek istiyorum aslında ama parti ile öğrenmek de ayrı bir heyecanlı 😍
Gulozkan maras46 yaa böyle de güzel fikir parti yaparsam eğer ben kuzenimle gidicem o ogrenicek cinsiyeti ben de parti de eşimle birlikte ogrenicez böylesi daha fena 😂
Aloneanqel Gulozkan amin hayatım. Keşke eşim de Yanımda olsaydı da o anı beraber yaşasaydık göz göze gelerek 🙁