Cansucasalin Kızlar 2 gündür bebegımın hareketlerini rahim üstünde hissediyorum normal de göbek nizamdaydı ve rahimde hissetmeye başladığımdan beri hareketleri azaldı 21+5 gebelık haftam nedeni ne olabilir ?
Nur1326 Cansucasalin bende öyle hissediyordum bol bol ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın çok ayakta kalmayın.
Fyztgc Cansucasalin bende 28+3 üm bende rahimde hissediyorum. Özellikle ilişkiden sonra. Neden böyle oluyor anlamıyorum.
Nur1326 Cansucasalin ben doktora gitmiştim hatta bu sebebten doktor bana yaradılış olarak bebeğimin aşagıda olduğunu söyledi bu durumun korkulacak birşey olmadığını söylemişti.
Fyztgc Cansucasalin zaten iki hafta önce başı aşağı indi zaten. Bazen öyle bir oluyor ki eli kolu vajinadan çıkacakmış gibi sert oluyor hareketleri.
Lalammm Cansucasalin cnm o haftalarda bnde ole olmusdu suan 25 deym hatta dun yine cok oldu tekmelerini vajinamda hissrttm resmen. Ilk oldunda dr gtmisfim ayaklari asada oldu icin ondan oyle oldunu soylemisdi. Ama yinede dr danis bir istersen.
Lalammm Cansucasalin cnm ztn normslde 27.haftaya kdr hareketler duznsiz olurmus mesela bnm dun azdi bugun daha fazla demekki gunden gune degisio ama iste annelik hissi cok baska birsey insan her saniye dusunuyor seni anliyrm eger icin rahat etmiceksn dr git cnm