Servinazerdem Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sizlere afedersiniz ama hamileliğimden bu yana dışkım ishal gibi oldu sürekli tuvalete gidesim yok fakat geldiğinde o şekilde oluyor sizde de böle olan var mı bu bi problem midir
Mommy2b Servinazerdem ne kadardır sürüyor ishaliniz? İshalin ciddiyeti şiddetine ve süresine göre değişiyor
Kuzeymiraa Servinazerdem benim öyle ishal ama sıkıltırmıyor tuvalete çıktığım zamanlar öyle oluyor sadece anlattığınız gibi 38 haftalığım hala öyle ilaçlardan oluyor sıkıntı etmeyin
Hcrsrknilay14 Kullandığın ilaçlardan da olabilir magnezyum, Demir kan hapı da yapıyor onu her gün bi tane muz ye o biraz düzenliyor
Hcrsrknilay14 Servinazerdem magnezyum ishal yapıyor canim benimde ayni durum 38im bende magnezyum iki günde bir içiyorum ve mutlaka ishal de yapıyor
Mommy2b Servinazerdem 2 haftayı aşkınsa tedavi almalısınız. Gün içerisinde tuzlu su yapıp tüketmeye çalışın
Servinazerdem Attent aynen bende Salı günü gidicem o zaman sorcam bi ara magnezyum um bitti iki gün içememiştim o kadar değildi
Servinazerdem Hcrsrknilay14 büyük ihtimal bende magnezyum dam şüpheleniyorum ama benim gibi olanlar var Mı diye de merak ettim
Mommy2b Servinazerdem uzun süreli ishalde elektrolit kaybı oluyor onun bir ölçüsü var 1 litre suya 1 çk koyuluyordu sanırım emin değilşm internetten bakabilirsiniz ors diye geçiyor