Asliirim Merhaba anne ve anne adayları 👼 Antalya'da detaylı ultrason için önerebileceğiniz yer var mı? Akdeniz üni.'de de yapılıyormuş oraya gitmeyi düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum ☺
FerhanSerkanEilmez Asliirim en uzun neresi bakıyo en çok hangisi inceliyorsa ona gideyimm önerileriniz benim için de önemli 😊
BBYaman Asliirim valla ben sigortada yaptırdım 25dk inceledi devlet olmasına rağmen bormalde kontrollerim için meydan tıpa gidiyorum testler içinde devlet
esdem Asliirim yarin detayli ultrasona giricem.. vitale hastanesine gidiyorum fiyatininda 100 tl oldugunu soylediler.. ama nasil yaptiklari konusunda hicbir fikrim yok.. yarin paylasirim artik 🙂
hulyaemrah Asliirim evet doktorun özel kliniği zaten randevuları ful dolu önceden ariyip randevu almak almak
esdem FerhanSerkanEilmez 10 dk sürdü sürmedi cok memnun kalmadim acikcasi.. baska yerlerde yaptiranlara cd falan veriyorlarmis bize sadece bi kagit ve 2 de ultrason resmi verdiler.Ama cok sukur bir sıkıntı cikmadi.Tabi kesin bilgi vermiyormus detayli ultrasonda..
Asliirim esdem teşekkürler bilgi için .. Cidden az olmş ama genelde en az 20 dk bakıyolar cd veriyolar sanırım eledim kafamda 😌 sağlıklı olsunda tabi gerisi önemli değil 🙏
FerhanSerkanEilmez esdem başka bi arkadaş 20 dk baktılar çok güzel inceledi dedi . Ruh haline mi bağlı bu iş insanların yaa
esdem FerhanSerkanEilmez ya bende de tek tek butun organlara bakti olcumlerini yapti falan da ne biliyim benim beklenti coktu herhalde 🙂
Serife07 Benim ferhanin dediği kişi bana 15 -20 dk baktı radyoloji uzmanı ne biliyim tek tek bütün organlara ayrıntılı baktı eşimde vardı yanımda verdiği raporda zatn bebeğin bazı organlarının ölçümlerini bile koydu cd falan önemli değil sağlıklı olsun da