Öncelikle rabbim den herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli dogumlar nasip etmesini istiyorum. normalde hesabı silmiştim ama tekrar yeni hesap actım yazıyorum sizlere dogum hikayemi paylasmak istedim. Evet kızlar öncelikle hamile kaldığım dönemden bahsedeyim betada cıkan sonucumla hamileydim ama terslik vardı hissediyordum kan degerim istedigim gibi yukselmiyordu derken kanama basladı ve düşük yaptım doktor 3 ay beklememi söyledi ama ben 1 ay hiç ilişkiye girmedim 2. Ayda ilişki oldu ve korunmasız ve tekrar hamileyim korkular telaslar içinde acillere gitmeler bebegim iyi dusunmekle 9 ay gecirdim derken sona gelirken 37+1 de sancım basladı gittim 1 cm acıklıgım vardı ama doktor dogumu evde beklememi söyledi eve geldim 1 cm acıklıkla 38+5 e kdar durdum pandemiden dolayı 2 hafta normal muayeneye gitmemiştim gittigimde doktor o kadar detaylı baktı ki ultrasona bişey vardı Bi terslik dedim içimden noldu dedim suyun az kalbi yavas dedi bu arada bebegim 37.haftada kanala yerlesmişti yürümekte zorluk cekiyorum neyse devlet hastanesi oldugu için basından saldı beni burda virüslü vaka cok diyerek bende Baska bir hastaneye gittim iyiki gitmişim orda baktılar bebegin herseyi gayet normal dediler sen eve git bekle sancını dediler tam kapıdan cıkarken doktor durdurdu ve tansiyonun yuksek cıkmış tekrar ölçelim öyle git dedi tekrar ölçtü yine yüksekti sana yatış verelim dedi kabul ettım gözlem odasında 6 saat durdum sadece tansiyon ölçtüler düşerse eve gitcektim saat aksam 5 bucuk doktor geldi ve tansiyonun hala aynı seni zehirliyebilir suni sancıyla dogumu baslatalım dedi tamam dedim giydim önlüğümü tıpış tıpış gittim sancı odasına suni sanı an korkuyordum burda okuduğum hikayeler felan bazen etkiliyordu beni neyse bagladılar ama ben ilk 2 saat bişey hissetmedim doktor geldi bu kuzu kuzu yatıyo yaa her yarım saatte Bi sancısını arttırın dedi beni o zaman korku saldı ilk Bi kez artırdılar evet hafif adet agrısı gibi ama cok hafif Bi belden agrı hissettim onuda 3 saat cektim Baska artırmadılar dilimde tek bişey allahım zorlaştırma kolaylastır sen hayra cıkar rabbi yesir ve tuassir rabbi telmin Bil hayr asla bagırıp cagırmadım sancımı sessiz sedasız dualarla cektim ki ben sancıyı fazla hissetmedim oğlum o kadar yardımcı oldu ki bana sürekli kendini itmiş öne dogru acılmam hızlı ilerlemiş bana söylemediler hiç en son saat 11.15 felandı sanırım geldiler suyumu ve idrar torbamı bosalttılar 11 bucuga kafar siddetli agrı hissettim sadece daha sonra yatakta 2 3 kez ıkınmamı istediler herhalde son 10 cm olması için oda olunca hadi hemen doguma dediler catala cıktım 3 4 ıkınma belki kesili dogum yaptım oglum minicikti allahım tüm acılarım bitmişti 9 ay karnımı sevdiğim oğlum smdi kucagımdaydı misler gibiydi kokusu muhteşem ve essiz bişey hala yazarken gözlerim doluyor bu arada 2900 49 cm minik oğlum suan 5 aylık kollarımda bu mesajımı size yazdırmama pek izin vermedi zor yazdım 😂🧿