Sema-cetin68 Gd1992 instagramda kokoş anneler sayfasından sipariş ettim 28. Haftamda en fazla bir buçuk hafta içinde geldi çokda güzel😊
06minigimym Gd1992 ben gokturkkasnak tasarımdan yaptırdım böyle harika kumaş böyle harika işleme ve bu kadar hızlı beklemiyordum çok.cok tavsiye ediyorum.urunun bitmesi 2 3 sürdü elime ulasmasi 1 gun
Ebrarliva Gd1992 ben 37 haftamda aldim suan 39 um minilola butikten aldim instagram sayfasindan inanilmaz guzel bir takım
Unlukacar Gd1992 yok canım zaten hemen gelmiyor yoğunluk olduğu için bizim de bu hafta teslim edilecek 3 haftayı buluyor yapılması
Meriwa Gd1992 esen nakış atölyesinden canm cok güzel baskılılar bana zamanla cıkıcak yıkanması sorun geldiği için nakış yaptırdım
Ayyse34 Meriwa hastane çıkışı yaptırmak istiyorum bende bebe yaka olanlardan siz ne kadara yaptırdınız fiyatı
Gd1992 Meriwa nekdr yaptırdınz acaba smdı baktım sayfaya cok hoş duruyor hepsı . Ben 10 lu hastane cıkısını begendm . Siz nekdr yaptırdınız
Angelsmom İnstagramda beyazeltasarım diye bir sayfa var rokoko işleme yapıyor el emeği ve isimli el işi nakış yapıyor. Çok güzel modelleri var oradan yaptırmayı düşünüyorum ,henüz daha vaktimiz var 22 haftalığız 30. Hafta gibi sipariş vericem 🌸
Meriwa Ayyse34 firmaya sorun zaten fiyatları sabit liste atıyorlar size yakalı yakasız modele göre isteğinize göre fiyatları hepsi değişiyor ben 5 li bide yastık yaptırdım cnm
GE__ Naimeismail001 memnun kaldınız mı acaba bende sipariş oluşturdum merakla bekliyorum gelmesini :)
Mrvays Arkadaşları ınstagramdan bu işi yapanlar bayağı gazla fiyat veriyor. Ben 12 parça takımı çiçek sepetinden 154 TL’ye yaptırdım. Çanta ve yastığı da dahil
Unlukacar Mrvays canım tabiki her bütçeye uygun var benim yaptırdığım özel hastane çıkışı baskı falan değil oyüzden çok tuttu yoksa baskılar falanda var uygun fiyata