Kptny Geçen hafta Muaneye gittim kan tahlillerim ve ikili tarama yapıldı sonuçlar icin tekrardan randevu mu almam gerekiyor yoksa tahlil sonucu olduğu icin doktor kabul edermi acaba bilgisi olan🥴
Kptny Meriwa sizin hem sonuc hem muayene olmuş ben sadece tarama ve kan sonuclari gostercem ayrica necati bey de mhrs de kapalı görünüyor izindemi bir bilgimde yok
Meriwa Kptny bilmiyorum sonuç göstermeye gitmişken bi daha muayne olun nasılsa gidiyorsunuz ben hep 15 günde bir gittim
Sinem_06 Kptny randevu alın gitmişken muayene de olursunuz necati hocaya randevu bulmak çok zor canım randevusu açıldığığı gün bitiyor o yüzden sürekli takipte olmalısın
Kptny Sinem_06 canim ben carsamba günü gittim dr iki güne gel kan sonuclari icin dedi haftasonu da girince gidemedim 😕ikili taramada yapildi onun icinde 10.15gun sonra gelmemi soledi o yüzden sonuclar icin gitmem gerekiyor ama randevu alamiyorm gitsemde kabul edermi bilmiyorm
Sinem_06 Kptny o zaman direk sabah erkenden git canım sıra alırsın zaten hangi doktor olursa olsun sistemde gözükür bakarlar sonuçlarına
Mugedanis Bende Başka bir şehirde Şehir Hastanesine gidiyorum randevu almadan gidin sıra alın rica edin bakar bence . Bana 2 hafta sonra gel dedi MHRS de göremedim nasıl randevu alacağım dedim oda gel kapıdan hatırlat dedi öyle yapacağım 🙏🏻
Kptny Mugedanis ikili tarama sonucum cikmadi doger cikan sonuclarimi gostermek içinde randevu aldim ama ayni zamanda almiskende muane oldum dr da haftaya gelmemi soledi ikili sonuclari icinde randevu dolu mhrsden de bulamassam artik rica etcem bende teşekkürler🥰