Uygun Gamze5861 Oh çok şükür. Tahmin ettim zaten ama boşvermeye gelmez böyle şeyler. Sen de rahatlamışsındır şimdi. Bende de aynı öyle olmuştu. İlacını aihmal etme ve hep yat. Kendini yorma. Üç ayı atlatırsan Allah’ın izniyle bişey olmaz.
Gamze5861 Uygun aynen çok şükür canım 🙏🏻☺ Gerçekten içim bayağı rahatladı çok teşekkür ederim sana da diğer cevap verenlere de ❤ Elhamdulillah iyiymiş bu çok iyi geldi ☺
Uygun Gamze5861 Ne demek canım birbirimize destek olmamız lazım. Bi de başımızdan geçince aynı şeyler.☺ Sonuçta herşey yolunda. En önemlisi strese girmemek. 🤗
Dijle Gamze5861 çok sewindim cnm senin adına allahım kucağına almayı nasip eylesin tüm müslüman kardeşlerime cock isteyen herkese nasip eylesin inşallah cnm benm
Filizzz Gamze5861 bende 6 hafyalık hamileyim hamileliğin başından beri var hatta adet olamıyorum lekelenmem var diye gittim doktora hamile olduğumu öğrendim progestan iğne kullanıyorum doktorunuza danışın
Esen Gamze5861 iyi çok sukur bak hem için rahatladi hem önlem aldin böyle şeylerin şakası olmuyor çünkü..Maşallah bebise de
Gamze5861 Esen teşekkür ederiz ☺ Diyorum keşke şu ultrason cihazlarının ev tipi olsa da merak edince çıkarıp baksak içimiz rahatlasa ☺ Ama çok şükür iyiymiş ❤
ismayilin_annesi Gamze5861 çocuğunuz erkekti o yüzden😌erkek çocuklarında o haftalarda kahverengi leke geliyo bende de olmuştu hastaneye gittim doktorum bi sorun yok dedi ilaç falan verdi 2gün kullandım hiçbişey gelmedi ondan sonra doktoruma söylerken bebeğin cinsiyyeti kesin erkek dedi o yüzden 😇👶🏻💙öyle de oldu
Gamze5861 ismayilin_annesi ayy kayınvalidem de öyle dedi ama ne alaka dedim ☺ Demek ki öyle bsey varmıs ☺ Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ❤
dphnln Kan gelmesi tabi ki önemsenecek bir şey. Kahverengi lekeyle kanı karıştırmayın arkadaşlar. Yorumdaki arkadaş kahverengi lekeden bahsetmiş, kandan değil.
NezaketKahraman Gamze5861 Canım benimde ilişki sırası kanamam olmuştu devlete gidiyorum doktorum Progestan yazdı kanama hemen durunca iki gün sonra bırak kullanma dedi ve bidaha da kanam olmadı. Kahverengi leke kese yerleşme sırasında olabiliyormuş çokta stres yapma ama doktora görün muhakkak