Eminenur01 Bayanlar ayın 26sında Regl oldum geçen ay.sol kasıkta ağrı vajinal kramplar oluyor Karın ağrım var yorgunluk var çok nadirde mide bulantısı hafif oluyor sizce hamilemiyim eğer hamileysem bugün 3haftalık
Srzrk Eminenur01 Şu an belirti göstermez bu kadar çok. Olsa bile daha yeni oluşum aşamasındadır. İlk 4 hafta kendini çok belli etmiyor gebelik ☺️ İnşaallah gönlüne göre olsun. Adet günün 1-2 gün geçince test yaparsan net sonucu alırsın.
Minitontik Eminenur01 dördüncü haftadan sonra benim rezalet bi şekilde koku hassasiyetim ve tiksinmelerim başlamıştı. Bide halsizlik ve bulantı. Bir hafta sonra eğer gebeyseniz muhtemelen kendini belli edecektir belirtilerle. İnşallah hamilesinizdir😍♥️
Gizempamuksuturgut Eminenur01 göğüs uçlarına rengine büyüklüğüne bak değişiklik var mi bacak ağrısı ani adet ağrısı tarzında sancı kabızlık bunlardan herhangi birini yaşıyor msn bi bak canım
Eminenur01 Gizempamuksuturgut göğüste sadece Haiti bir ağrı var hassasiyet diğer söylediklerin oluyor
Farahsmom @Eminenur01 bence bunlar yumurtlama belirtisi. Ovulasyon testiniz varsa kullanıp bugünü ve yarını değerlendirin.