Babyveannesi Kızlar bi kaç gündür sabahları boğaz ağrısıyla uyanıyorum boğazım kupkuru oluyor gün içinde çay falan içince geçiyo 38.haftama giricem böyle olan varmı sebebi ne olabilir
Mehtapakgl Babyveannesi kuzum ben gebeliğinin başında yaşadım. Aynı senin durumun. Gece mesel boğaz ağrısı oluyor. Sabah bir bakıyorum geçiyor. Sonra tekrar başlıyor. Bişiler yiyince geçiyor. Şuan 13 haftalığım. Bende hiç anlam veremedim. Belki hafif bir geniz akıntısı geçirmişizdir. Fırsat bulup doktora sormuştum o demişti.
aglaluna Babyveannesi sabahları olup geçen boğaz ağrısı reflüden oluyor sonrasında geçiyorsa gece asit boğazı tahriş ediyor yüksek yastıkla uyuyabilirsiniz
HtcGB Cam açık yatıyor veya soğuk su içiyor olabilir misiniz?😊 Gün içinde ılık bir şey içince geçiyorsa zaten sıkıntı yoktur.🎈
Babyveannesi Mehtapakgl olabilir canım yada reflü mü oluyor acaba sabah kalktığımızda böyle hissediyoruz bende anlamadım
aglaluna Babyveannesi suyu çok iç gece yatmadan 3 saat önce yemeği bırak ben çok çektim bunlar iyi geliyor çok sıkıntın olursa gaviscon iç yatarken
Miracik20 Babyveannesi bende aynı durumu yaşıyorum her sabah sanki boğazlarım şişecekmiş hissiyle uyanıyorum ve boğazlarımda kuruluk oluşuyor sonra bir bakıyorum geçmiş psikolojik olarak direk aklıma virüs geliyor ama son 6 7 gündür yaşıyorum bu durumu