Fevziyeakdemir Merhaba kızlar 16 haftalık hamileyim ben salata yerken marulda ufak bir solucan gördüm sonra yemedim bıraktım ama korkuyorum ya fark etmeden yediysem bir şey olur mu lütfen cevap verin 🙏
ElifOncul Fevziyeakdemir yani bişi olmaz sanmam ama salata ya özellikle dikkat edin marulları yeşillikleri iyi yıkamalısınız
Gunsss Fevziyeakdemir bişey olmaz merak etme. Ben Koca bir kase kiraz yedikten sonra kalanın tamamının kurtlu olduğu görmüştüm 🤦♀️🤦♀️ Annemler benimle dalga geçti sonrasında bebeğin gayretli çalışkan olur diye 😁😁
Mihre Fevziyeakdemir Ahh solucanlı marul kaldı mı yaa😄şanslısınız,en azından pestisitli yemediniz.Bir şey olmaz endişelenmeyin.Sebzeleri karbonatlı su da bekletin.ilaçlarından ve böceklerinden arındırıyor.
Selinbam Fevziyeakdemir toksoplazma kedi dışkısından gelen bi parazittir solucan sana bi zarar cermez zaten yediğini sanmıyorm 🙂
Mihre Fevziyeakdemir Tarım ilacı,yaygın olarak kullanılmaya başladığından beri sebze,meyveler kurtlanmaz oldu.Yani siz doğalını yemişsiniz😄
aglaluna Fevziyeakdemir sebzeleri tuz ike bekletirsen böcek solucan vs sebzeden ayrılır sonrasın da bolca yıkamalı marul elde tek tek sizin uygulamanızı bilmiyorum ama suya sokup çıkarmak pek etkili değil
MucizeBirKalp Fevziyeakdemir iyice yikansa solucan olmazdı diye düşünüyorum, yeşillikler ozellikle cok fazla yıkanmalı