Bernagokhan Doğum yapmış annelere soruyorum normal doğum sonrası kaç kg kaybettiniz. Kaç ayda eski formunuza döndünüz
Neslihankk Bernagokhan ben hic diyet uygulamadan sadece emzirerek 2 ayda 20 kilo verdim eski kiloma geri döndüm 🥰
Begm Bernagokhan canım oğlumda 74 ile kaldım 80 ile doğuma girdim doğumdan çıktım ertesi gün tartil dim 73 kilo idim kanamam olduk sıra olduk sıra baya düştü hatta 70de kaldım düşün kilomun altına düştüm baya pislik akıyor ya es Dı bebekti bende böyle oldu
Asli1453 durununannesii 48 kilo ile hamile kaldım 20 gün önce 75 kilo ile sezeryan dogum yaptım 55 kiloya düştüm
Yaman durununannesii 26 gun once sezeryanla doğum yaptim 72 kiloyla hamile kaldim 80 kiloyla dogum yaptim suan 71 kiloyum 🙂
Myasminn durununannesii 3ay 19günlük oğlum var hamileliğe 66başladım 79la doğuma girdim 13kg almıştım doğumdan hemen sonra 10kg gitti 3buçuk ayda da 1kg gitti 😂😂😂😂
Neslihankk durununannesii evet kuzum birazda bünye meselesi tabi ama genelde 10 kilo gidiyo bebek su plesenta baya rahatliyoruz 🥰
Begm Bernagokhan kızımdada 76 ile kaldım 82 ile doğuma girdim 4gun sonra tartil dim ve 72 kilo idim 10 kilo fark etti yani
Asenat34 Bernagokhan 39 haftada doğum yaptım toplamda 7 kilo almıştım hastaneden eve geldim tartıldım 6 kilo gitmişti bir kilom kalmıştı bi hafta sonra tekrar tartıldım 3 kilo daha vermiştim fazlasıyla verdim yani 😂(20 gün önce doğum yaptım)