Uzm-Nurse Kızıma ismiyle hitap ederek sevmek istiyorum fakat hala isim konusunda karar veremedik … güzel isim önerileri olan var mı ☺️
Hazalveannesi Hazalperi bence ikna etmelisin canım osmanlıdan gelme bi isim yeni isim ler çok bayıyo beni bence oturaklı olması gerekiyo
Hazalveannesi Eeezgi Eeezgi Canım defnede çok güzel eltimde hamile oda defne koyacak sağlıkla kucaklarimiza alalım insllah🌸
Snglklc Uzm-Nurse ben burçak koyacam Ama hayat,hayal,tutku, ilkim,doğa, duru,rüya,mısra,reyyan da hoşuma giden isimlerdi
Dk72 Uzm-Nurse ben 34 haftalığım daha yeni karar verdik 😀stres yapma o yüzden illaki içine sinen bir isim bulursun. Biz Bilge koyacağız. Öneri olarak ta Defne, Eylül, beren, Bige isimlerini söyleyebilirim
Cnsugur Uzm-Nurse ben kimsede olmayan isim istiyorum canım alvina (savaşçı prenses ) umay ( devlet kuşu ) lina ( cennet meyvesi ) meva ( cennetin 7. Katmadı )
Uzm-Nurse Cnsugur bende seninle aynı fikirdeyim fakat eşim de biraz normal /kolay söylenebilen isimler istiyor lina dediğimde yok diyor 😬
Suna11 Arya, Lavin, Asel, Lina, zerya, elisa, sara. aklıma gelen çevremde duyup hoşlandığım isimler bunlar 😊