Mavilipembeli 32+1 im ama bir kaç gündür asla uyyuyamıyorum uykusuzluktan başım ağrıyor. Rahat uyumak için tavsiyesi olan varmı acaba kızlar ??
Evvrim Mavilipembeli çok üzgünüm ama 30.haftadan sonra uyunmuyor o yüzden uykun geldiği her an uyu çünkü geceleri asla kaliteli uyuyamıyorsun 🥺
Bicereda91 Mavilipembeli ahh ahh keşke şunu şunu yap rahat uyumak için diyebilseydik sana ama bu haftalardan sonra gece asla rahat uyuyamıyorsun, ben kendimi vücudumun bebeğe kendini hazırladığını düşünerek rahatlatiyorum 😂
Mavilipembeli Bicereda91 gece karnımda çocukta durmuyor yerinde zaten hasta gibi oldum dediğiniz gibi belki vücut kendini doğum sonrası uykusuzluğa alıştırıyordur 😌
Yasininannesi Bende aynı durumdayım geceleri çok zor uyuyorum.Sizleri anlamak mümkün çünkü ileri haftalarda ola biliyor böyle durumlar fakat ben daha 15ci haftadayım neden uyku uyuyamiyorum bi bilsem 🤔
Mavilipembeli Yasininannesi sizinki biraz erken başlamış sanırım öncesinde bel fıtığınız falan varsa o yüzden olabilir
gozdesh bacak arama yumuşak bi yastık alıp yatıyorum yine deliksiz uyuyamıyorum tabii ama çok rahatlatıyo