Pinkyellow Kizlarrr bio oil kullaniyodum ilk kutu bitti doktorumda hindistan cevizi yağı al dedi soğuk sıkım ama hangi marka orjinal ,güvenilir.. siz hangi marka aldınız banada önerebilir misiniz☺️
Eternallove Pinkyellow ben arifoğlundan aldım birde e vitamini ikisini karıştırdım e vitaminin çatlak onarımı ve önleyici özelliği var
Msltms Pinkyellow ben Hindistan cevizi yağını gratisten aldım canım onu kullanıyorum şu an 18 haftalığız bi çatlamam yok çok şükür her duştan sonra kullanıyorum ileride olur mu bilmiyorum. Ama aile de varsa çatlak ne yaparsak yapalım çatlıyormuş ☺️ İnşallah olmaz diye umut ediyorum🙏🏻
Yenianneadayi2208 Pinkyellow shiffa home aldım canım.İçeriğinde katkı maddesi yokmuş sözde, en temiz içeriklilerinden biri olduğunu söylediler.Aldım kullandım memnunum çatlağım olmadı hiç ☺️ Ama sadece bu yeterli değil tabi bol su içmelisin bir de 🌸
2148 Ben 22 haftalik oldum. Ilk günden kullanıyorum ve ikinci gebeligim ilkinden çok çatlağım vardı ve sanki çatlaklar gidiyor gibi kesinlikle tavsiye ederim. Birde ayrı bir kür kullanıyorum
Mircet Pinkyellow lieracta kullandım zeytin yağı soğuk sıkım hindistan cevizi yağı sonra su emülsiyonu olan exipial nemlendirici 33 haftaya kadar bişey yoktu hatta o gün doktora gitmiştim doktorum karnın baya büyük maşallah hiç çatlamamışsın dedi ertesi sabah bi uyandım çat 😂