🙋♀️Kizlar merhaba ben de bir kac gundur dogurmak istedigini haykıran bir anneydim, haftamiz 39+3 idi, bebeğime doktor; iri (4.100) boynunda kordonu var ve kanala yerleşmemiş demişti, çok şükür ben de doğurdum, normal doğum oldu, suni sancısız, epiduralsiz şekilde. ( Sezeryana asla karsi degildim bu arada.) Evet normal dogumun zorlukları vardı ama motivasyon çok önemli, odaklanın ve Allaha sığının devamı geliyor inanın ki♥️ Herkesin doğumu, hikayesi farklı baska birinin diger bir dedigine odaklamayın belki sizinki daha farklı olacak, mesela benim suyum nişanım gelmedi bebek asagida degildi boynunda kordon vardi , hepsi bir anda oldu, doktor suyumu patlattı pilates topu ve sicak su cok isime yaradi, acikligim vardı ama bebek asagida olmadığı için bebeğin inmesi için çok uğraş vermek gerekiyordu, sancilari basta anlamiyordum sonradan cok yogunlasti dikişlerim de oldu elbette acı da cektim ama hepsi geçiyor bitiyor. Insanlarin daha önce bahsettikleri bazı kısımlar vardı ben oralarda acı çekmedim ama kolay denilen bir kaç kısım vardı doğumda, aksine oralar bana zor geldi çok acı çektim, bu yüzden odaklamayın tek bir hikayeye herkesin doğum hikayesi başka. 🌟 Ama şu bir gerçek ki, yürüyüş pilates topu hurma ilişki sıcak dus bunlar çok işime yaradı, Allah hepimize kolaylık versin, gonlumuzce olur inşallah doğumlarımız 🤲
Buradaki herkese dua da ettim insallah kabul olur sizler de biz yeni annelere dua edin çok ihtiyacımız var, soru sorabilirsiniz dilerseniz, görüşmek üzere happymom♥️