Eroluntombisi Kizlar kiyafetlerimize kuf bulasmis suan hepsini makinaya attim yikaninca cikar diye ama internette cikmaz yaziyor basina boyle birsey gelen varmi ? 😩😩😩
Minnosunannesi Eroluntombisi benim beyaz olduğu için çamaşır suyuyla ovaladım bi beş dk öyle beklettikten sonra makineye attım toz deterjan ve çamaşır suyu koydum gene öyle bi yıkandı. Sonra sadece deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım çıktı 😊
Eroluntombisi Semakacan ay valla sinirlerim cok bozuldu aglayasim geliyor bakalim temiz çıkacak mi makinadan 😢
Semakacan Eroluntombisi ama çıkacağını sanmam canım benim beyaz çarşafım küflenmişti neler yaptım çıkmadı 3 kere makinede yıkadım inat edip 😊 çamaşır suyuna bastım aspirin denedim beyaz olmasına rağmen çıkmadı bide renkliler cikaricaz diye batar bence 😫
Dlrsdzynpzll Naparsaniz yapın cikmiyo sadece zamanla yikandikca lekeler soluyo ama tamamen kaybolmuyo. Kumaş boyalariyla makinada boyamayi deneyin derim😊
deletedmom43 Malesef çıkmıyor. Benimde gömleğimin biri küflenmişti. 20 defa yıkadım, yine de bana mısın demedi
Eroluntombisi deletedmom43 aynen cikmadi ve hepsi bebegimin kiyafetiydi yenilerini almak.zorundayim 😢😢😢😢
Eroluntombisi Hilosko canim bende anlamadim ilk.defa boyle.birsey yasadim evimiz rutubette almiyor kesinlikle.ama anlamadim 😩
Eroluntombisi Minnosunannesi kiyafetler renkli ve kucuk elimde yikamayi denicem bende internette beyaz kalip sabunla ovalayin yazıyor bakalom çıkacakmı