Merve_seda SerifeMuzaffee ne yapacaz canm doktor 41 de suni verecez dedi , bugün belim ağrıyor ve çok yorgun hissediyorum kendimi midem de bulanıyor
SerifeMuzaffee Merve_seda inşallah sancıdir benimde iki gündür mide bulantım var ama doğumlami alakalı bişey bilmiyorum ilk hamileliğim olduğu için
SerifeMuzaffee Merve_seda benim kızım olucak inşallah hayırlısı ile ama çok nazlı ☺️bugün doktor randavum var bilmiyorum ne diycek artık biseye karar vericek ☺️
Kiwi12 Ebruaybars ban acevrem karnım düşmüş assagi dgru diyor. Geçende sancım oldu hastaneye gittim erken doğum riski var dendi serum verildi çocuk baş geliş dedi kanala girmiş glaiba
Ebruaybars Kiwi12 ultrasonda mi belli oluyormuş Çarşamba kontrolüm var umarım bnmki de girmiştir kanala
Merve_seda SerifeMuzaffee benim ikinci ama ikinde suyum hortumdan boşalırcasına geldi hastaneye gittim ne sancı ne açılma hiçbir şey yoktu suni verdiler direk 😢
skabas Ebruaybars benim de öyle oluyo canım batıyo sanki aşağıya doğru itiyo bebek kendini sanırım o yüzden genleştikçe içeride perineye doğru baskı yapıyo batıyo sanki bişey