Ebruaybars güzel anneler bebiş Doğum kanalına ne zaman girdi siz hissettiniz mi ve karın aşağı düşünce bebiş göbek altı ve rahim tarafında mi hareket eder
Princessmother Ebruaybars ben de merak ediyorum bazen doğum anında giriyor diyorlar. Acaaba illa göbek mi düşmesi lazım doğum başlaması ıcın 😅 37.haftadayım ve hiç düşecek gibi degil benım 😵😅
Damla1995 Ebruaybars 38.haftamda girdigini soylemisdi. Vajina baskisi dahada artmisdi daha agirlik vardi ve karnmda surekli kasilmalar baslamisdi sertlesiodu.39.haftamdada dogum.olmusdu.
Serapguneylii Ebruaybars 26.haftadan beri baş geliş, şuan 38+5im ama kanala girmiyor 😂😂 Göbeğimin aşağısı hala bomboş, gögüs aştım ve göbek deliğim taş gibi bizim kız oraya kuruldu aşağı inmeye de pek niyeti yok gibi duruyor benim umudum yok yani kanala gireceğinden hadi hayırlısı 😂
Ebruaybars Princessmother ay bende 37 deyim bebişim bas aşağı duruyordu göbeğim düştü gibi ama hareketini göbek altında hissediyorum kasiklara doğru acaba asagimi indi yada ters mi döndü bu yaramaz diye merak ettim
Tugce_S 30 larda baş gelişti 37 de kanala girmiş benim göbeğin düşmesi çok fark etmedi ama aşağı da bi dolgunluk oluştu
mysweetbaby Tugce_S benim epeydir 28den beri baş geliş 38. Haftadayım ama kanala girmemişti, 2 gündür böyle iğne batması oluyor hafiften alt tarafa ama bebekten mi yoksa az biraz enfeksiyonum vardı ondan mı bilmiyorum, sizde oldu mu iğne batması gibi şeyler
Ebruaybars Tugce_S ayy benimde dün bı batma hissi oldu değişik bir ağrı oldu gobegimde düştü gibi acaba bnmde girmiş mıdır kanala 37+0 bugün ,hareketlerini nerde hissediyorsun canım kasıkta aşağıda fln mi
Damla1995 mysweetbaby igne batmasi dglde bebek hareket ettikce sanki şis batip cikiyo gibi oluyo. Bu kanala mi girio yerlesio demek acaba blmiorm bakalim 2 gun snra gdiicez ne oldgu belli olur 😊 28 haftadan beri bas asagi bekliyo kanala girsede kurtulsak 😅🤪🙈
skabas Benim de 32. de falan başaşağıydı bebeğimiz 37 de kontrole gittik iki gün önce bebek kanala yerleşmeye çalışıyo inmiş aşağı dedi kasıklarımda hissediyorum hareketlerini aşağıya doğru itiyo kendini bebek ama doktor daha açılman yok bundan sonra beklicez açılma için dedi
Ebruaybars skabas ayy bnmde öyle 37 deyim hareketlerini kasıkta hissettim dün hepve batma gibi ağrılı bişey oldu rahimde
Buzra Bende 36 haftaligim kanala dha girmemis ddi diktor ama haraketlerini bazen assada hissediyorum hayirlisi bi yandan korku bi heyacan 😊
skabas Ebruaybars benim de öyle oluyo canım batıyo sanki aşağıya doğru itiyo bebek kendini sanırım o yüzden genleştikçe içeride perineye doğru baskı yapıyo batıyo sanki bişey