Carolina Merhabalar bebeğin kıyafetlerini yıkıcam zıbınlar beyaz 5 li takımlar renkli olunca tereddüt ettim normalde her şeyi ayrı yıkarım açık renkliler koyu renkliler beyazlar havlular diye ama bebek kıyafetleri az. Çok bir şey almadım. Bebek kıyafetlerinin hepsini bir mi atayım yoksa onu da renklere göre mi yıkayayım rengi çıkar mı 30 derecede yıkanacak zaten siz nasıl yaptınız?
Kapalikutu Carolina bunu baya düşündüm baskın renkler harici geçmez diye düşünüyorum ama yine de riske atmak istemediğim için renk karıştırmasını önleyen mendiller var marketlerde onunla yıkamayı düşünüyorum.
1994ozg Carolina renk koruyucu mendiller işe yaramıyor. Ben bugün yıkadım, full beyazları ayrı, mavili beyazlılar vardı onları ayrı, baskın renklileri siyah lacivert gibi onlarıda ayrı yıkadım riske gerek yok zaten düşük ayarda düşük dakikada yıkanıyorlar
Merdaaal34 Carolina canım ben hepsini elimde yıkadım bebeğin küvetinde önde beyazları yıkadım sonra narin renkliler en son boya verebilecek kadar koyu olanları yıkadım uni baby sıvı deterjanla sonra makinenin durulama sıkma programına 800 devirde attım 3 parça attım renklerine göre
Kapalikutu Carolina Migros’ta gördüm ama diğer marketlerde bilmiyorum renk koruyucu mendil diye geçiyor. Bir sürü renk ayırıp makineyi boş çalıştırmaktansa böylesi daha mantıklı geldi bana
Damalakko Carolina trendyolda da vardı bende duydum ama denemedim henüz o yüzden mutlaka alın diyemiyorum ama görmüştüm bende
muhendisanne1 Kapalikutu deneyen oldu mu bu mendili ben de ilk Kez duydum işe yarıyor mu ki gerçekten
Carolina Abzekh Nino Hulyab Merveatay Damalakko Oglusannesi26 Meriwa 1994ozg Kapalikutu teşekkür ederim hepinize
Meriwa muhendisanne1 işe yarıyor canm bende kullanıyorum boya beze geciyor kıyageflerin rengi birbirine geçmiyo
Kapalikutu muhendisanne1 numune olarak üniversite dağıtılmıştı ben denemiştim o zaman ve işe yaramıştı 🤷🏼♀️
Mommy2b muhendisanne1 işe yarıyor gayet ama yine de bembeyaz birşeyi atmamak lazım içerisine. Ben açık renkler ve koyu renkler diye bile ayırıyorum ama bazı kıyafetlerin hem çok koyu hem çok açık renkli yerleri var onlarda hiç karışmamasını sağlıyor. Markaya göre değişir mi bilmiyorum
muhendisanne1 Meriwa peki hiç renk ayırt etmeden beyaz siyah renkli hepsini bir mi atıyorsunuz makinaya
Nino Geçen biri post açmıştı karışıkmyıkadım bütün renkler birbirine girdi napabilirim diye pişmandı.ben 2 parça da olsa ayrı yıladım 15 dk yıkattım 15 dk durulattım
Abzekh Merhaba rossman dan aldım ben o mendillerden. İlk defa yıkanacak olanlarda yine ayrı yıkamak gerekiyor. Mendilin üzerindede yazıyor. Ben açık koyu beyaz olarak ayırdım yıkarken. Beyaz üzerine yeşil desenli battaniye vardı kararsız kaldım beyazlarla mı atsam diye sonra vazgeçtim açık renklilerle attım mendil yemyeşil çıktı. Size tavsiye ilk yıkamada ayrı yıkayın ama sonrasında hergün çamaşır yıkanacak ayrı ayrı zor olur mendil kullanın. Ben öyle yapmayı planlıyorum doğumdan sonra.
Carolina Merdaaal34 maalesef elimde yıkayamam şimdi değil hiçbir zaman yıkayamam çünkü ellerimde egzama var evlendiğimden beri geçmiyor.
tubatub Carolina karısık atacaktım ama bı keresınde kadının bırı atmıs ve butun kıyafetler mafolmus tu . ondan berı ıcımde hep ya benımde ole mafolursa dıye dusunuyordum . 2 parca bıle olsa hepsını kendı renklerıyle yıkadım. bır günümü aldı zorlandım ama en azından zarar gormedı kıyafetler ve battanıyeler nevresım takımları uyku setlerı cok fazla para harcadım . rıske atamazdm sende atma bence ayrı ayrı at
AyaYlmazYldrm Carolina bacim beyazlari ara renkleri bie koyunrenkleri ayir 30 derecede kisa programda yika zaten kirli degillr tozlarini akitiyoruz
tambirminnos Carolina ben ilk oğlumda ikinci aydan sonra hepsini bir atıyordum tek makine oluyordu(gazdan dolayı tukendigim aylar) hiç karışmadi renkleri ama ilk yıkamada bilemedim
Meriwa muhendisanne1 yok siyah beyaz gibi değil de acık koyu renklerim var onları yıkıyorum çünkü eskiden siyah renklerim için ayrı siyahlar deterjanına kadar aldım diğerlerine renkli alıyordum şimdi bir atıyorum beyazlarım yine ayrı 😄