hndn26 Kunfjvh duyamazsın canım hatta bazen 7 de bile duyulmuyor 8 i bekliyorlar. Ben gittiğimde 5+4 tü kalbini duyduğumuzda 8. Haftaya girmek üzereydi
tgbktszdmr hndn26 adet tarihime göre 7 haftalık gebeyim. Ama kan değerlerime göre 5 hafta tabi. doktor geç döllenme olabilir dedi. Sizce duyabilir miyim kalp atışını
elif_yetimoglu_ hndn26 merhaba Canım bende 7 haftamdayım bugün hastaneye gittim doktor ultrasonla baktı kalp atışı yok bı hafta daha bekleyelim duyulmazsa kürtaj dedi sanada öyle soyledımı doktorun çok karasız çok üzgünüm acaba duyulurmu
Minetorun Kızlar bugün özel hastaneye gittim 6+2 yim kese var bebek var ama kalp atışı yok hem karından baktı hem alttan ama yok 1 hafta daha bekleyelim dedi eğer yine duyulmazsa kürtaj dedi böyle olup duyan var mı çok kötü oldum😭
elif_yetimoglu_ Minetorun banada aynısını soyledı bir hafta süre verdi pazartesi tekrar doktora gitmeyi beklıyorum ama başka hır doktora sıra aldım gıttıgım doktor çok tereddüte bıraktı benı aslında normalmiş bu durum
E_m_l Minetorun canım başka postlarda denk geldı bazen 8. Hafta duyan annelerimiz var kesınlıkle tek doktor ile kalma en az 8 haftaya kadar bekle derim sonra zaten doktor karar verır inşallah sende diger anneler gibi geçte olsa duyarsın 🙏
Minetorun 1incir malesef gelişememiş 31 ağustosta da kürtaj oldum ama bugün yine hamile olduğumu öğrendim🤗
hndn26 elif_yetimoglu_ kürtaj demediler bana hemen ama duyamıcağımı duyamazsam korkmamam gerektiğini söylemişlerdi
Sevgi1995 Kunfjvh keseyi görebilirsin ama kalp atışıni 7inci haftada duyabilirsin canm daha garanti olur
elif_yetimoglu_ hndn26 bende doktorumu degıstım başla bı doktordan randevu aldım gittiğim doktor benı çok korkuttu tedırgın oldum
Minetorun elif_yetimoglu_ ben kürtaj olmuştum gelişememiş ama rabbim 4 ay sonra aratmadan nasip etti çok şükür inşallah sağlık hayırlı bir şekilde kucağımada almayı nasip eder🙏