Muhammet11 18 aylık oğlum var ayağı takıldı düştü burnu şişti acile gittik röntgen de pek durmadı doktor çatlamış dedi yaşayan var mı kanama falan da yok oğlum oynuyo zipliyo sadee burnu üstünde kızarıklık şişlik var
Muhammet11 Doktor da pek bi bilgili de değildi 18 yaşına kadar ameliyat da olamaz falan dedi yeni mezunlardandı sanırım öyle söyleyim kulak burun boğaza yönlendirdi pazartesi gidicez nolur dua edin rabbim şifa versin oğluma inşallah yanılmıştır doktor
GnSd Muhammet11 merhaba hemşireyim. Doktorunuz doğru söylemiş 18 yaşına kadar ameliyat olunamıyor kemik gelişimini tamamlamadığı için. Benim de başıma geldiği için daha ayrıntılı biliyorum. 12 aylıkken yaşamışım bu durunu ve çatlak da değil kırık. 18 yaşına gelene kadar büyüdükçe burnumda hafif eğrilik oldu solunumumu da rahat yapamıyordum ağzım açık uyuyordum. 18 yaşında üniversite hastanesinde ameliyat oldum burun kemiğini ameliyat sırasında kırıp şekil verip alçıya alıyorlar ve 15 gün alçıda kaldı daha sonra 6 ay boyunca çok dikkat edip güneş isigindan bile korudum burnumu.
Muhammet11 GnSd kendiliğinden kaynama falan olmuyo mu acaba çocuk bu dikkat etsek bile düşüyoyine düşse bisey olur mu acaba
GnSd Muhammet11 kendiliğinden kaynıyor ama dediğim gibi kırık derecesine göre yamuk da kaynayabiliyor benim öyle olmuştu. Ama doktorunuzun dediği gibi çatlaksa eğer büyük bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Kırık ve çatlak farklı şeyler çünkü.
Muhammet11 GnSd çok teşekkür ederim pazartesi inşallah kulak burun boğaza gidicez inşallah bi sıkıntı yoktur çok teşekkür ederim tekrardan bilgi icin
GnSd Muhammet11 rica ederim umarım kırık değildir daha çabuk ve kolay iyileşir kırık değilse. Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.