Ecemli Kizlar bisey merak ettim illa normal dogum olmasi icin karinin asagiya inmesi lazim mi ondan sonra mi dogum oluyor??
Eda_zafer_1 Ecemli bebeğin baş aşağı pozisyonu alıp kanala girmesi gerekiyor oyle oluncada zaten karın düşüyor ağırlık aşşagıda oldugu için.
Akkt Ecemli bnde 38.haftdaymn karnım aşağıya inmiş ama sağ tarafımda şişlik oluyor hep kanala inmismi bilmiyorum hiç😏 bnde ne ağrı ne sanci ne Nisan hiç bir belirti yok sağ salim dogar inşallah bebislerimiz🥰
Arinna Ecemli Benim karnım aşağıda değildi canım. Birden sancım tuttu doğum başladı. Suyum nişanım falan gelmedi. 36 da doğdu.
Eda_zafer_1 Ecemli bizim ki bas aşşağı pozisyonda karnım düştü ayakları yukarda oldugu için miğdeme basınc yapıyor hissediyorum kanala yerlesince miğde kısmımız rahatlıyormuş kaç haftalıksınız
Deletedmom417 Ecemli benimde ayni 4 gündür karnım taş gibi değil sarkık bi sekilde üstelik doğum pozisyonunda bebegim ama daha kanala girmesine cok var sanirim ve tekmelerini bende yukarda hissediyroum
Eda_zafer_1 Ecemli bende sizin gibiyim valla dört gözle bekliyorum doğumu ama hiç bir belirtim yok ne sancı ne nişan ne zaman gelmek isterlerse o zamanı beklicez hayırlısı Rabbimden bir avazda kurtuluruz inş🙏🏻