misafir_42 Gizemmmms canım hastanede doğumdan sonra bebeğe yapılan ilk tetkikler yani topuk kanı ,aşısı , işitme testi fln dahil mi doğum ücretine biliyor musunuz
Busraanur misafir_42 evet canım onlarda doğum ücretine dahilmis ben sordum çocuğun ilk muanesi topuk kanı felan paket halindeymiş.
Busraanur Gizemmmms Nadir beyi hiç bilmiyorum canım sultan hanımda iyiydi bi iki defa onada gitmiştim sonra kerimeye başladım onla devam ettim
Bbbkkk Çok ilgisiz bir hastane ben ilk Kerime Hanım a gittim odaya girip çıkmam aynı oluyodu çok aceleci ve değiştirdim özlem hanım a gidiyorum şuan ondan çok memnunum ilgili alakalı ama hastane olarak genel itibariyle berbaatt
Yduygu Ozlem hanıma gıdıyorum gayet guzel ılgılenıyor ve herseyı tek tek anlatıyor. Dogum sıgortası yatırdım kısmetse temmuzda dogum 2400e eger sıgorta olmazsa fıyat 4000 tlydı sigorta mantıklı geldı.
ayseaselbebegim Yduygu meraba doğum sigortasıolunca 2400 TL mi doğum ücreti şimdi bende kerime hanım da düşünüyorum da asker indirimimiz var %20 acaba ne kadar doğum ücreti paket şeklinde mi
Yduygu ayseaselbebegim yanı soyle bunu sıgorta sırketını yaptıyorsunız 2400 tl sompo sıgorta sırketın adı onların asker ındırımı varmı bılmıyorum. Ama hastane ındırımı bızde var oyle olunca 3400 demıstı hastane ama sigorta yaptırmak daha mantıklıgeldı bıze..
ayseaselbebegim Yduygu yani sigorta yaptırınca 2400 TL oldu öyle mi çok iyi peki doğumdan ne kadar önce yaptırmamız gerekiyor