Tazeanne-96 Merhaba hanımlar ; Karında çatlağı duymuştum . Fakat kalçada çatlağı şuan ben yaşıyorum . Acaba normal mi bu ve herhangi bir ilaç gerekir mi ? Benimle aynı sorunu yaşayanlar var mı ? Cevaplarınızı bekliyorum .
Cileklimilkshake34 Tazeanne-96 benim kalcamda gebelik öncesi vardı çatlak . Henüz bi artış olmadı şükür . Burda bekliyim kalça çatlağına iyi gelen bişey varsa öğrenir kullanırım🤣
Purplee Tazeanne-96 canım ben daha 17 haftalığım, kalçalarım yanlarım kırmızı çizil çizik oldu. Daha şimdiden böyleyse nasıl başa çıkarım bilmiyorum. Her gece badem yağı sürüp masaj yapıyorum
61Aysen Tazeanne-96 bnmde kalcamda yani afedrsn popomda hagif morluklr olustu bole kuck cizgi halinde mor renk catladi ama abartili goruncek sekilde catlağim yok 17 haftalikken catlak oluştu popomda Baska yok inşallahta olmz hicbi krem vs kullanmiyorm bunyeyle alakali oldguna inaniyorm krem kullansanda bunyeye bagli gne catlr krem ise yaramiyo herkste
Bmerve Benimde öyle arka tarafım çatladı popom belim falan ama yağ sürmeme rağmen çatlıyor demekki olacağı varmış engellenemiyor 🙄