Aysimamizz Kizlar ayrıntılı ultrasonda esinizide aliyorlarmi benim ilk gebeligimde özelde almAmışlardı sizde aliyorlarmi yarın giricemde bilgi verirseniz sevinirim
HavvaSy Bizde hastane dışında radyoloji merkezine yönlendirmişti doktorumuz. Eşim de girdi odaya, sorun olmadı
Cileklimilkshake34 Ayrıntılı ultrasonda nerelere bakılıyo acaba . Bende iki hafta sonra gidicem ön bilgi verebilirmi bilgisi olanlar☺️
Edtu94- Cileklimilkshake34 bengin damarlarına kalp.odaciklarina eklemlerine bobreklerine kalbine beynine göz yapısına herseyinee ayrintili bakıyorlar canım
Cileklimilkshake34 Edtu94- cevap için teşekkürler ama biz gidince neremizi açtırıyorlar demek istemişştim☺️ Normal ultrason gibi karına mı bakıyorlar yoksa alttan muayene falan ettikleri oluyomu ?
Edtu94- Cileklimilkshake34 nerde gideceksin ultrasona? Ben istanbulda anadolu yakasindayim . Medipolde doktorumun önerdiği hastaneler 700 800 derken , teyze kızım yaptırmış sarigazide 350 ye oraya gittim ve kadın tam 1 saat inceledii
Edtu94- Bsraesn dr aylin tekin kaşıkçı sarıgazi kaymakamlik binasının yani da daf yapı var irda özel muayenesi canım randevu ile çalışıyor