_Hayalll_ 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım adetime 8 gün var test yaptım silik çizgi çıktı yine kimyasal gebelik mi acaba yoksa test için erken mi sizce
Nur5495 _Hayalll_ ben bir kere kimyasal gebelik yaşadım daha sonrakinde ise iki günde bir kan verdim istisnasız iki günde bir sağlık ocağında hep kontrol ettirdim düzenli iki katına çıkıp çıkmadığına baktırdım yaklaşık beta 2000lere çıkana kadar. Ancak düzenli artış var mı diye baktırabilirsin doktora gitmeden
haziranin25i _Hayalll_ biraz daha bekle idrar testinde koyulasma var ise kan testi ver 2 günde bir kontrol ettir. Artma varsa sorun yok ama azalma olursa sorun var demektir
Razah Test için erken canım bence ,bende kimyasal gebelik geçirdim ertesi ay hamile kaldım stres yapma bence adetin geçsin 1-2 hafta sonra tekrar test yap ben öyle yapmıştım 🤗
Merve-97 Erken suan silik cıkması bile mucize bence adetı beklediğin gun tekrar yap cıkarsa hamilesin eger cift cızgıden sonra adet olursan ozaman kimyasal oluyor diye bilmiyorum adetle olusmadan bıtıyo