El_Ebruli Superisiiiii bende bu moddayim valla😁 bı şekilde çıkacak nasil olsa yani Allah’ın izniyle 🤣
N1ccn 50 gün 😇ama hala bi tık korku yok, yapı olarak evhamlı değilim , ama son iki gün olunca korkarım zaar😛
Mihrimah41 Cnstpc herkesin bedeni bir değil ki. Ben hiç de bir problem yaşamadım doğumdan sonra. Eski haline tabi ki dönüyo hem de çok kısa sürede. Ama sezaryen izin bir ömür orda kalıyo bi de sızısı çok uzun yıllar soğukta filan hissediliyomuş. Yani eğer şansın varsa kesinlikle normal dene.
merve_yazar96 Bademlii Online yapanlarıda duydum ama benim gittigim yerde sadece 2 kisiydik o yüzden yüz yüze gittim ben
Dilruba92 Seyhann0606 Aynıyız canım son 101 99 düşmesi için bile heyecanlanıyorum vakit geçmiyor sanki şu 2gun bile geçsin die bekliyorum resmen
Ersemidil ilkbebekk 60 gunum war ama hic iyi degilim dusunmemeye calisiyorum..ilk dogumum cok kotuydu hala hatirladikca aglayasim gelir..dogumu dusundukce carpinti basliyo stresten
ilkbebekk Ersemidil kötü düşünme stres yapma bebeğinde etkilenir canm inşAllah kolay atlatırsın Rabbim yardmcn olsun🤲🤲