fatos5306 Meliscan ben reglim bittikten bir hafta sonra test yaptım negatifti ama şüphelerim devam etti 2 hafta sonra bidaha yaptım silik çizgi çıktı kan testiyle netleşti hamileliğim evde yapılan testler bazen yanıltıcı olabiliyor
Ferda_ Miragee o zaman umutlanabilirim sanırım :) aslında mantıksız geliyor ve beklemiyordum ama kasıklarımda batmalar fazlalaştı o yüzden şüphelendim, umarım vardır, çok teşekkür ederim sağolun 😊
Busra_07 Selinacar üstüne gördüm ben leke şeklinde oluyor kahverengi ve düzenli değil bitti saniyorsun bitmiyor 2 hafta sürdü benim
Busra_07 Arkadaşlar ben 39 haftalık hamileyim şuanda tek anlayacağız yer göğüs ağrısı adet oldugunuzda biter ama hamileyseniz bitmiyor 2 ay ağrıyor tek anladığım yer göğüs oldu
Happykariner Bfduam Malesef hamile değilim canım eşimin test sonuçları düşük çıktı 😭Onunla ilgilenicez şimdi
Bfduam Miragee adetiniz kısa sürdüğünde tahlil yapmadınız sanırım,bı sonraki ay anlamışsınız hamile olduğunuzu. Benimde sizin gibi kısa sürdü hemen sonrasında test yaptım negatifti. üstüne görme durumum yok, inş önümüzdeki ay hamile haberini alırım.
Bfduam Happykariner olur inş, hic5 motalinizi bozmayın, eşinize ne teşhisi koydu dr lar? sizin adetimiz konuyu açan la benzer mi olmuştu ki heyecanlanmışsınız, adet mi gecikmişti, neydi değişikliği?
Happykariner Bfduam hareketlilik ve ileri hareketlilik düşük çıktı canım bakalım bir süre ilaç ve kür kullanacağız. Evet adetim 4 gün geçikmişti
Bfduam Happykariner burda da okumuştum erkekler ile ilgili keçiboynuzu, ceviz, fındık iyin gelirmiş, bütünsel tıp rolündeki ürologlarida değerlendirmek lazım. Benim gecikmedi de kısa sürmüştü biraz farklı sizinkinden.