Deletedmom417 Wc bile gidemiyorum ayakta çok duramıyorum hiç bir iş yapamıyorum aşırı bel ağrım var hiç normal olduğunu sanmıyorum sizde de böyle mi?
Semaykuntt Deletedmom417 benimde vaarrr magnezyum eksikliğinden kaynaklı sanırım canım bende 24 haftaligim
Hsrtfrht Deletedmom417 Semaykuntt ben daha 12 haftalıgım cok belım tutuluyo bi iş ypamıyorum makıneye bulasık atsM bıle pesıne belım tutulyor yatsam kalkmak zor oluyo on dakıka ayakta kalsam belım gene agrıyo neden olabılır normalmı bılgınızvarmı olanlar yazabılırmı ne yapmalı
Maya-Arya Deletedmom417 Benim de 15. Haftaya kadar öyleydi şimdi 15+6 oldum bel ağrısı bayağı azaldı ancak ayakta durarak iki dakika iş yaptığım an ayaklarım şişiyor.. Aslında en iyisi yürüyüş ve yüzmek ama her zaman vakit olmuyor işte 😕
Deletedmom417 Semaykuntt bende de var sanırım bu gittigimde bende istiycem verirmi bilmem doguma az kaldı
haziranin25i Ben 16 haftalık hamileyim 6 kilo aldım vucud alışık olmadığı için böyle bir şekile ondan ağrıyor diye düşünüyordum. Çünkü hiçbir ilacımı atlamadan kullanıyorum ya ters yatıyorum ya üşütüyorum. 🤭🤭 Bir doktora danışman da fayda olabilir
Semaykuntt Hsrtfrht magnezyum kullaniyormusun canım rahim bağlarının verilmesiyle ağrı yapıyormus ve rahim büyüdüğü için de olabiliyormuş
Hsrtfrht Semaykuntt sadece ilk etapta gıttıgımde folıkasıt verdı baska bişey kullanmıyorum carsamba gunu gıdıcem ıkı gun sonra belkı o zmn yenı vıtamın falan yazarmı
Deletedmom417 Maya-Arya geçmiş olsun sana da tatlım vallaha çok zor bel ağrısı şuan bile var çok kötüyüm zaten