hamisanne33 kızlar çocuk sayısına göre verilen doğum parası ilke 300 ikinciye 400 3.ye 600 ya 4cocuga bisey verilmiyormu.cevrenizde 4.doğurup alan varmi bu yardımı bilgi verebilirmisinz
Selimerve hamisanne33 benım yengem 5.ncıyı dogurdu 5000 tl verdı devlet amcamın ısyerınde sıgortalıydı hamılelıgındede calışıyor gozuktu ama calışmıyordu bence o kadar para verdıler dıye dusunuyorum
hamisanne33 Semaykuntt ben 3ten sonraya da 600 veriyorlar sanıyordum bi arkadaşım var da onun icin sordum durumları iyi değil
hamisanne33 Selimerve çalışan anneye verirler belki rapor parası o ayri bisey ben diğerinden bahsettim devletin verdiği
Deletedmom320 Selimerve çalıştığı için rapor parası almış akrabanız doğum parası değil bu ancak çalışmadığı halde aldığı için yasal değil tespiti yapılırsa para iadesi istenir bir fiil çalışmak gereklidir
BsrAras Doğum parasını nasıl aliyosunuz, doğum yaptıktan sonra mı başvuru yapılıyor bilgilendirebilir misiniz acaba 🤗
Esraugur2310 BsrAras Dogumdan sonra doğum belgeniz ve kimliğiniz ile sosyal hizmetlere gidip başvuru yapiyorsunuz. 3 ay icinde herhangi bir zamanda sizin adiniza pttye yatıyor.
Yusufunannesi_ hamisanne33 Birinci çocuk için tek sefere mahsus olmak üzere 300 TL verilir. İkinci çocuk için tek sefere mahsus olmak üzere 400 TL verilmektedir. Üçüncü veya sonraki çocuklar için tek sefere mahsus olmak üzere 600 TL verilmektedir. İkiz doğum gerçekleşmesi halinde bir çocuk için 300 TL, diğer çocuk için 400 TL yani toplamda 700 TL verilmektedir. https://www.google.com.tr/amp/s/www.finans365.com/amp/haber/cocuklu-ailelere-700-tl-maddi-cocuk-yardimi-muracaatlar-basladi-14625
Semaykuntt Esraugur2310 3.cocukta 600 tl sonrası diye bir şey yok malesef sonrası olsa 123 3 ten sonrası diyede açıklamada yazarlardı zaten 3.digumda 600 tl 4. De felan yook