BusRAmazan 25*5 haftalık hamileyim wucud temizliqimi artık yapamıyorum aqdaya qiden war mı acaba aqdaya qitmek istiyorum ama korkuyorum da bana bilqi werirmisiniz arkadaslar
Akgumus19 BusRAmazan ben sürekli gidiyorum şuan 35+ 2 yim bunhafya yine gidecem korkma hiç bişey olmuyor
Dsa BusRAmazan bende doktoruma sordum gidebilir miyim diye güvendiğim temiz bir yere gidebilirsin dedi.
Akgumus19 drisFatmaDemirta çok kıllı bi yapıyo sahip değilim gebelikten önve 25 30 gğnde gidiyordum çıkmamış oluyordu ama gebelikte iyce azaldı aylık gidiyorum şimdi yine çıkmadı ama doğum için gidecem mecbur
deletedmom11 Cnm ben senelerdir hamilelere ağda yaparm 12 seneLik mesLeğm güzellik uzmanıym we hçbiride bişi yaşamadı kötü oLarak gayet iyi bişi ama uzmanına yaptırılırsa sıcak ağdayı hamileye nasıl süreceğinde önemli çünki son zamanlarda çok zor
deletedmom11 TubaAksoy 😂😂 ben kendime çok rahat yapıyorum müşteriden aLışkanLık ama göbek benden önce yürüyo artk ondan eğiLip doğruLamıyorum 😂😂
Ekekekekkejw TubaAksoycanım bende 29 haftayım iki hafta önce gittim 1400 şimdi kaç olmuştur bilmiyorum . Benim kasık ağrılarım başladı sizde de var mı aynı şikayetler
BusRAmazan Ya bnde şimdi ilk qidiceqim için kendimi kasarmiyim bişey olur mu die ondan korkuyorum ama artık karnimdan kendimde yapamıyorum ne yapacağımı bilemedim size sormak istedim
Bebeto BusRAmazan ben de ilk gittiğimde çok kastım ama hem çok çabuk bitiyor hem de alışıyorsun uzun süre kullanman da süper 🤩
BusRAmazan Tşkler arkadaşlar werdiqiniz bilqiler için qidiyim bende ins kasmam kendimi çok korkuyorum