Seli123 21 haftalık hamileyim ve hala hissetmiyorum, ilk hamileliğim, siz ne zaman ilk hissettiniz bi de elinizi mi koymalısınız his için karnınıza Acaba?
ikizannesi2985 Seli123 ben de 21+5 im, ilk hamileliğim. Yaklaşık 10 gündür falan hissediyorum artık. Elini karnına koymasan da zaten tık tık vurduğunu hissediyosun. Karnına bakınca da vurduğu belli oluyor zaten🥰 yakında hissedersin sen de canım
Duygukc Seli123 ilk gebeliğimde 18. Haftamda karnımın altında hissetmeye başladım birşey içerde dönüyo gibi şeyler hissetmeye başladım pıtpıtpıt atmasını anlamaya başladım
Ztulgan Seli123 Ben 21 haftalıkken hisetim benimde ilk hamileliğim bir akrabam sol tarafına yatarsan hissedersin demişti bende çikolata 😊yiyip uzanmıştım sol tarafım da bir şey tık dedi o zaman anladım hareket etiğini anladım bir fikir olur sanada dene bence
Yeniay 17+5 de yani dün hissettim 🤲 bambaşka bişey çok şükür🥰 bugünde bir kez hissettim 💙tam anlamıyla 20. Haftadan sonra hissediliyor zaten
Gamze811 Seli123 elini koymana gerek yok senin içinde olduğu için genelde hissedersin 4yada5 aylarda başlar hareketler zaten yavaş yavaş belide olur
Seli123 Gamze811 ya benim 21 hafta neredeyse neden hissetmiyorum peki elini koyunca karnına kalp atışı falan bari hissediliyor mu
[silindi] Seli123 16.haftamda hissetmeye başladım seğirmeler oluyor şuan 17 haftanın içindeyim ara ara hissediyorum😊
Ozgsgr Seli123 evet ilk gebeliğim zaman zaman dışardan biri elini koyuncada hissedilebiliyor bazen çok kuvvetli bazen çok sakin oluyor
Gnlakyz Haftada hissettim içinde böyle seyirmeler oluyor gibi oluyor zaten haftalar ilerledikçe güm güm vuruyor içeriden çok güzel bir duygu. Birde kilolu anne adayları zayıf olanlara göre biraz daha geç duyuyor hareketleri. Şekerli şeyler yediğiniz zaman hareketleri çoğalıyor bilginiz olsun