TeacherrMom Kızlar üniversiteden alışkanlık hazır makarna noodle çok seviyorum sık sık da yerim. Ama hamile olduğumdan beri yemiyordm geçen hafta canım ustedi iki paket aldım birini yedim şimdi yine canım acayip istiyor. Normalde de çok sağlıklı değil noodle lar biliyorum ama ciddi bir zararı olur mu acaba bebeğe fikri olan var mı
TeacherrMom Sinemarslannnn en doğrusu aslında ben de dikkat ediyorum normalde abur cubur vs zaten çok tüketmem ama canım çekti ve bı kere yiyince devamı geliyor noodle da ondan da yemek istemedim ama duramıyorum sanırım 🙁
Betl4201 Normalde yemediğim ne varsa canım çekiyor noodle,cipsi, asitli içecekler gibi bu dönemde benimde az yemeye çalışıyorum ama keşke hiç yemesek
TeacherrMom Betl4201 benim de öyle cips çok yemem ama biri yerken öyle canım cekiyor ki maalesf sanirim nefisle alakalı birazda
TeacherrMom Homeless20 doğru söylüyorsun canım tüketmemek en iyisi dikkat ediyorum ama tamamen uyuyorum diyemem
Berna23 Sonuçta 3 öğün onunla beslenmiyorsunuz yani evet paketli tüketmemek gerekiyor ama insan hazır şeylere yöneliyor. Bir kaç kez yemekle birşey olacağını sanmıyorum
TeacherrMom Berna23 bende öyle düşünüyorum canım her gün yemiyorum sonuçta ama insan korkuyor yine de
Gozde1989 Çin tuzu içinde var diye biliyorum onların ve çok çok zararlı yedikçe canın istemeye devam edecek bi kere yemişsin zaten bence yemeyin
TeacherrMom Gozde1989 evet bağımlılık yaptığı doğrudur çünkü yedikçe yemek istiyorum 😣 baharatlı yiyecek çok severm normalde ondan sanırım biraz