37+3′üm ve 27 ağustosa zorunlu ve genel anestezili sezaryen tarihi verdi doktorum,çünkü kızım hala makat geliş döner mi bilmem bu saatten sonra.Ben iki doğum türünden de korkuyorum zaten ama sezaryenden daha çok korkuyorum kızlar.Neden derseniz kasım ayında genel anestezili histeroskopi ameliyatı olmuştum(polip aldırdım rahimden).Anestezi etkisi geçince kasık ağrım çoktu kesisiz operasyon olmasına rağmen ve anesteziyi atana kadar sık sık istifra etmiştim.Tek kullanımlık antibiyotik vermişlerdi ve o da karın ağrısıyla beraber bağırsak sistemimi bozdu(çünkü antibiyotiği kaldıramıyor bağırsağım).İshal kesici de kullanmak zorunda kaldım.İyileşme sürecim de 2 gün sürdü.Şimdi deneyimli annelere ve benim gibi bazı ilaçlara hassasiyeti olanlara soruyorum.Genel anestezili sezaryen doğum sonrasında kusma oluyor mu ? Eğer anesteziden dolayı kusanlar olduysa dikişler ve alt karın ağrısıyla nasıl baş ettiniz kusarken ? Gaz sancısı karın ağrısı oluyor mu ? Tuvalete hemen çıkılabiliyor mu ? İshal ya da kabızlık oluyor mu ? Antibiyotiğe hemen başlanıyor mu ve kaç kullanımlık ? Antibiyotiksiz iyileşen oldu mu ? Ağrı kesicilerin çok işe yaradığı ve hiç ağrı hissetmeden taburcu olan var mı ?