Mirmom Göğsünüzün altı agrıyormu kızlar sızı gıbı yanı karın da dıyenbılırz o bolgeye tam anlatabıldımmu bılmıyorum ama suan 24 haftalık gebeyım dort gundur böyle bıde vajına bolgesınde hısedıyormusunuz bebegınızı
ikizlerimmm Mirmom aynı şeyleri yaşıyorum inan. O göğüs altındaki ağrıda sırtıma bile vuruyor. Sebebi ne bilmiyorım😓
M_N_R Mirmom Bendede oluyo agri.Ama bence bagirsakdan dolayi oluyo bende.(afedersin)gazim oldugunu hiss ediyorum.Cogu zaman o yuzden agriyo.Rahim genişledigi icon bagirsaklar gogus altina kadar cikiyo.
Mirmom tubik_ Basın yada ayagı sanırım vajınada yanma oluyormu senın canım bıde kotu koku oluyor cok sacma ya kotu bıse
Babyveannesi Kızlar ben 32.haftama kadar o ağrıyı çektim doktorum bebeğin kafası orda olduğu için ağrıyor dedi çok şiddetliydi bana çok sıkıntı verdi sonrasında bebeğim 32.haftada döndü o ağrı kayboldu çok şükür
Mirmom Babyveannesi aaa evet bende ole dusundum rahat oturamıyorum son dort gundur o zaman dık durmam lazım degılmı az çömunce agrıyor
Mirmom M_N_R bence ondan degıldır canısı ya bebegım ayagı yada basıdır sanırım salı doktora gıdecem sorcam
M_N_R Mirmom Olada bilir canim ama ayagi falan olunca hiss ediyorum ya baski yapiyo.Onun agrisi farkli oluyo.