Glcnaydn Bilgi alanlar paylaşırsa güzel olur ben haftaya ilçeden geleceğim Medicanaya muayene için vakyim olursa fakülteye de gidip hastaneden Bilgi almakta fayda var
Bir_prensesannesi58 Elif26a Canım ben unv gün aldım 11 Eylül’de benim kim yapacak tam bir bilgim yok ben numuneye gidyrm oradaki doktorum yönlendirdi canım ama medicanada yaparlar ama ücret fazla olurmu bilmiyorm
Glcnaydn Medicanada ve fakultede yapılıyor diye biliyorum ozelde de ali yanıkmdıye bir doktor yapıyormus
Bir_prensesannesi58 gizem-58 sağol canım. Birde canım orda renkli ultrasyon mu kac boyutlu acaba birde canım benim bebeğin sirti dönüktü en son acaba tekrar dönükse cinsiyeti anlayabilir mi
Mevaam Ben geçen hafta kontrole gittim üniversiteye, normal de numuneye gidiyordum ama vaka çok diye üniversite hastanesine gittim telefondan randevu alıp, ücret falan almadılar muayene ettiler nst ye bağladılar.
Glcnaydn Mevaam doğumla ilgili görüştünüzmü hiç hastane nasıldı yeterli ekipman ve oersonel yeterli midir acaba
gizem-58 Bir_prensesannesi58 ben detaylı ultrason a Ankara’da girdim bebeğimde kist vardı geçtimi diye ikincikez gittim oda Sivas’da Ali yanığa ama bilseydim başta kerime hanıma giderdim
Slnytzts Bir_prensesannesi58 Gültepe kapandı canım mutlaka medikana Gültekin bey yada Keriman hanımağa git
Glcnaydn gizem-58 ayrıntılı ultrasonj doktor yapmıyor medıcanada ultrason biriminde yapıyorlar bana oyle yaptılar yani. Cıkan sonucu doktorumla paylaştım sadece
Mevaam Glcnaydn numuneden daha iyi bence ilgililer personel eksikliği yoktu. Doğumla ilgili daha erken dedi
iremkbck Busbus58 bende sultan hanıma gidiyorum kesinlikle çok ilgili bir doktor Gayette memnunum 35.haftadayım 😋🤲