yabansena Hll34 dikişlerini kontrol etmek için olabilir. Spiral falan takmak için çağırıyo ama oda 40 tan sonraydı sanırım.
Hll34 yabansena bi arkadaşa sordum da oda rahim kontrolü yapıyolar çatı muayenesi gibi alttan bakıyo eliyle dedi cok tedirgin oldum daha bir haftalık doğum olmuş cok sacma geldi rahim muayenesi
Merdgn Hll34 Canım geçmiş olsun, benim de öyle makata kadar dikiş var. 22. Gündeyiz. Sızı kaldı sadece. Ağrım da 1 haftada falan geçti. Ayakta kalmamaya çalış çok. Uzan mümkün olduğunca.
Hll34 Merdgn sürekli sağ yada sol uzanıyorum zaten canım birde büyük tuvalet afedersin benim zor cıkıyor seninde öylemiydi
Merdgn Hll34 Of evet zoruma canım ya 😔 Hatta geçen kan geldi sanırım ya hemoroid ya çatlak var 😔 Düzenli kayısı kompostosu içmek iyi geliyor denedin mi peki?
Hll34 Ates2020 aynen öyle yapıyorum canım önce yıkıyorum kuruluyorum baticon sürüyorum yine onu fönle biraz kurutuyorum pedimi takıp çamaşırımı giyiyorum krem vermedi bana sadece baticon dedi
Hll34 Merdgn evet canım düzenli komposto da içiyorum sürekli sıvı besleniyorum zaten hiç ekmek yemiyorum gün içinde nolcak böyle ya bilmiyorum
Ates2020 Hll34 soğukken canım ütü mikrobu tam ölsüm diye kullan dedim. Temiz temiz iyileşme sürecini arttırırsın ped nemli tutar bez kuru tutar
Dilan-acr Hll34 agrı kesici vermediler mi kuzum ben sezeryan oldum parol ve Arveles yazdı toplam gümde 8 taneden fazlayı geçmemek kaydıyla içiyordum baya baya iyi geliyordu
Mihrimah41 Hll34 of of Allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir rahatlarsın ☹️ Günahlarımıza kefaret olsun çektiğimiz bu çileler inşallah