papatya35 Ben 10haftalığım dünden önce açık kahve akıntı bile değil çok az geldi Çamaşırım Bile lekelenmemiş peçete gördüm ,gittim baktı doktor hiç bir risk görmedi ultrasonda şükür tabi ben baya korktum şimdi tedbir olarak progestan verdi onu içiyorum
KubraAyyldz papatya35 anladım canım teşekkür ederim çarşamba günü randevum var zaten Çamlıca medipol hastanesine doktoruma söylerim. Çarşambaya kadar uzanmaya dinlenmeye özen gösteririm teşekkür ederim 🍀
eeygnn123 Bende şuan 4+6 yım ara ara yoğu bir şekilde kahverengi akıntı yaşıyorum doktorum progestan başladı aynı dertten muzdarip olarak korkuyorum😔
KubraAyyldz eeygnn123 çok geçmiş olsun üzüldüm İnan 🥺 En kısa zamanda atlatırsın ve yavrunu kucağına alırsın 💜 benim yoğun gelmedi çok az geldi silik minnacık minnacık geldi
yasemindursunh KubraAyyldz ben bisey oldugunu sanmiyorum canim aklin kalmasin yine doktora git ama korkma ilk zamanlar yerlesme kanamasi oluyo seninki kanamada degilmis akinti olur
KubraAyyldz yasemindursunh normalde virüsten sebep sadece bir kişiyi alıyorlardı bende dedim sonuçta oda babası buna hakkı var eşimin gelmesini istiyorum dedim biraz sert bir ses tonuyla söyleyince doktor hanım almak durumunda kaldı çarşamba tekrar gidip kalp atışlarını duyacağız kontrole gideceğim inşaallah 🤲🏻 💜
Selinbam KubraAyyldz bana da 6. Haftada olmuştu birkaç damla bana da kahverengi kan gelmişti implatasyon yani yerleşme kanaması imiş ama miktarı önemli çok gelir rengi canlı kırmızı olursa doktora çıkmakta fayda var
Mry02 KubraAyyldz canım bende de oldu doktorum kan görmedikten sonra sıkıntı yok dedi yerleşme kanaması diyorlarmış ona normal kan görmedikten sonra sıkıntı yapma
diyhomelif KubraAyyldz yerleşme lekesi o canım pembe ve kırmızı olduğu an doktora koş ama onun haricinde sıkıntı yok demişti doktorum bana
Aysubaburhan KubraAyyldz kahverengi kanamadan korkma yerleşme kanaması deniliyor. Ama vişne rengi olursa doktorunla görüş endişe etme
KubraAyyldz Sağolun kızlar içimi rahatlattınız şuan tekrar kontrol ettiğimde herhangi bir şey ne gelen var ne giden 🙈
urazaslan KubraAyyldz içini ferah tut benden bildigin adet kanaması gibi gelmişti megerse yerleşme kanamasıymış🥰
Sezne urazaslan kırmızı mıydı sizin? Kacıncı haftada geldi? Ben 6. Haftadayım ve kırmızısmsı geldi benimde…
Gamzelinur KubraAyyldz tabiki endişelenmelisin ilk bebegımde basıma geldı plesantata kanama olmuştu hemen git progestan iğne vurul ve hap verecek cıddı ye al kan çogalmadan önlem al