birtosbikannesi kızlar yüz kilo hamile olanlariniz varmi varsa nasil gecio gecti anlayirmisiniz nolur
Meriwa birtosbikannesi canm diyetisyen eşliğinde devam ettir gebeliğini benim arkadaşım 85 le hamile kaldı doğuma 85 le girdi hiç almadı danış bence onu dikkat etmen de cok güzel valla sevindim bilinçli bi anne görünce gönlünüzce olsun inşallah
insan_insan birtosbikannesi 114 kilo ile hamile kaldım 🙈🙊 113.4 ile devam ediyoruz yarın tam 19+0 haftalık olacağım henüz kilo almadım doktorum bundan sonrası içinde ayda bir kilodan fazla almanı istemiyorum dedi. Hiç bir sıkıntı yaşamadım çok şükür şimdilik iyi gidiyor 😊
Aloneanqel birtosbikannesi canım ben 90 kg ile kaldım. Gebelik şekeri çıktı. Diyetisyen e gittim 7 kg verdim 14 haftalık olduk çok şükür.
omrasln77 birtosbikannesi 84 ile hamile kaldım 108 kilo oldum 1.68 boyun 36+3 haftalık hamileyim cok kilo aldım malesf ama üzülmüyorum dogumdan sonra sıkı diyet hepsi gider inşallah
Prensesimm77 birtosbikannesi ben tüp miğde ameliyatlıyım 109 kiloyla hamile kaldım ilk 4 ay miğde bulantılarindan ve fazla yemek yiyemediğim için 6 kilo verdim 103 kiloya düştüm son iki ayda bulantılar geçince 3 kilo aldim çok şükür hiç bi soru yasamadim ama tabiki çok kilo alamıyorum çünki çok yemek yiyemiyorum
zeyzey95 birtosbikannesi ben 101le hamile kaldım 28 haftalığım hiç kilo almadım ve baya bayada yiyorum hamur işi fast food abur cubur falan karnımda çok çıkmadı ağrı sancı hiç bişey yok çok rahat geçiyor hamile gibi değilim hiç çok şükür
Merveatay birtosbikannesi 81 le hamile kaldım 34. Haftamda 95 oldum. Sanırım doganaa kadar 100 u gecicem🙄
Prensesimm77 birtosbikannesi ben 109 kiloyla hamile kaldim 4. Ayıma kadar 6 kilo verdim son iayımda 3 kilo aldim şuan 7. ayın içindeyim 106 kiloyla devam ediyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadim
Tanosunannesi Bnde 80 ile hamile kaldim 8 haftalık henuz tedirginlik te var dikkat eden geçerken almaz mi hamiellikte de herkes cok karamsar yaklaşıyor çünkü
almila2020 Ben 92 ile hamile kaldım doktorum en fazla 7 kilo almam gerektiğini söledi ve Bi beslenme şekli tavsiye etti diyetisyene gerek yok dedi saglıklı beslendim bebege yarıcak seyler. hamur işi serbetli tatlı kızartma pirinc pilavı makarna uzak durdum şuan 38.haftam bitti haftaya dogumum var insallah 100 kiloyum boyum 170 Bi sorun yaşamadım😍
Smeyye3454 Bende Tüp Mide Ameliyatlıyım 90 ile hamile kalıp ilk mide bulantı süreçlerinde 81,5 a kadar düştüm şuan 33+4 haftalığız 83 kiloyum , inşallah bundan Sonraki süreçte de fazla almam🤦🏻♀️
Merdaaal34 birtosbikannesi ben 71 le hamile kaldım şuan 34. Haftada 85 kiloyum ama bunu aşmaman lazım dedi normalde bu kiloyla bitirmen lazım çok dikkat et dedi
Ftmnrr birtosbikannesi ben 96 ıle hamıle kaldım 99 ile doguma gittim suan 12 gunluk lohusayım 89 kiloya düştüm canım 24. Haftaya kadar 4 kilo almıstım sonrasında 95 e dustum diyetisyenle devam ettim