Merve_seda Gd1992 benim ilk gebeliğimde altta vardı. İkinci gebeliğim ama bu da çıkmadı neden bende anlamadım
Cinarinannesii_ Gd1992 benim hamile değilken de vardı hamile kalınca daha belirginleşti 30 haftalık hamileyim bikac haftadır göbeğinin üstünden göğüs arasına doğru uzamaya başladı cinsiyetimiz erkek🙂
Cramel Bende 8 haftalığım göbeğimin altında var sadece ilk hamileliğimde üstünde de vardı erkek oldu.cinsiyetle alakası varmı acaba
Meriwa Cramel bi yerde çizgi yukardan aşağıyaysa erkek göbek deliğinden aşağıyaysa kız diye duymuştım benimde boydan boya ve erkek 😄
Mervetly Cramel bizim cinsiyetimiz erkek benim de tek göbek altında var. Cinsiyetle alakalı olmayabilir 😊
Tontinimontin Rabiakodal benim hafif göbek üstünden başlayıp göbekten sonra koyulaşan vajinaya kadar giden koyu bi çizgim var ve kızım olacak 🥰
Meriwa Cramel tabi canm kızı olan oğlan oğlu olan kız istiyor allah gönlünüze göre hayırlı evlat nasip etsin sağlıcakla alın kucagınıza
Papatya011 Cinsiyetle alakası yok bencede benimde hem alt hem üstte var kızım olacak eskidende hafif vardı alt kısımda 2 3 aydır alt koyulastı ve üsttede cıktı
Emiss1108 Gd1992 benm de göbek deliginden aşagıya doğru ve ilk zamanlardan beri var şuan 17+3üm 16da erkek demişti doktor