ikizannesi2985 Melegim_ been🙋♀️ doktor yumurta çatlatması için ilaç verdi. Sonrasında hamile kaldım🥰
Ozdmrkbraa Melegim_ been🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Hatta sana şöyle söyleyim son adet tarihim 9 Ocak 29 nisan da hamile 5 Haftalık hamileydim yani bu hesaba göre 23 Martta döllenme olmuş ama hiç adet olmadan hamile kalmışım 🤭 üstelik hiçbir şekilde ilaç iğne kullanmadan hamile kalmışım
MihricanA Melegim_ Benn 🙋♀️🙋♀️ Polikistik over vardı en son martta adet gördüm geç yumurtlama olmus şuan 18 haftalik hamileyim sadece adet düzenleyici ilac kullanmıştım
HtcGB Beeeen… İlk başladığında belki düzenliydi sonrasında hep düzensizdi. Adet sonrası lekelenmesiyle 10 gün devam ederdi. Ben de merak ederdim sıkıntı olur mu diye ama çok şükür hamileyim.😊
Hilalokanalkin Ozdmrkbraa a kızlar benim de adet düzensizliğim var sanırım en son 8 mayısta regli oldum 7 gün sürdü ondan sonra olmadım ama sürekli ilişki yaşıyoruz 13 ağustosta kan verdim 1.20 haziranda da 1.20 ydi acaba benimkide oylemidir
Ozdmrkbraa Hilalokanalkin değerin 5 ten küçükse gebelik yok demektir canım istersen bi kadın doğum doktoruyla görüş seninki de benim ki gibi çok atmış nasipte varsa böyle adet olmadan da oluyormuş bunu gördüm 🤭
Hilalokanalkin Ozdmrkbraa erken gebelik testi yaptım 11 ağustos ve 13 ağustosta silik cıktı 3 agustostada lekelenmem oldu
Ozdmrkbraa Hilalokanalkin ben o testlere inanmıyorum kuzum erken gebelikte yaptım normal testte yaptım hep negatif gösterdi en son adet söktürücü kullanacaktım tekrar yaptım negatif çıktı ilaç içtim demek ki yok dedim meğer döllenme oluşmuş bile o zaman da doktor nasipte varmış ki ilaç sebep olmamış bebeğe dedi
MihricanA Melegim_ Kendimi bildim bileli adetim düzensizdi ve polikistik over vardı ama Rabbime şükür 18+3 olduk
Msltms Melegim_ bende kendimi bildim bileli düzensizliğim vardı 1.5 yılın sonunda hamile kaldım engel değil hiçbir şey yeter ki rabbim ol desin
Duduars Melegim_ Bendede vardi cnm pko kisti var 2 bucuk sene sonra aşılamayla hamile kaldım.Benim arkadasimda da aynı sıkıntı vardı pko kisti doktor vitamin verdi o ay hamile kaldi tedaviye gerek kalmadan Vitaminin adi Promotil women