deletedmom24 ArzumehmetAkdil canyon v2 aldım e bebekten 749 lira. O kadar güzel ki dün geldi kurduk denedik 🙂 ben çok sevdim manevra yapması falan çok basit. Parasına göre fazla kaliteli geldi bize. Eşim falan daha kötü bişi bekliyordum dedi amortisör galiba yay sistemini işte o falan çok sağlam 😂
SevgiiOA ArzumehmetAkdil baby care 650 prestige trival sistem aldım 950 TL. Ablamda bu markayı kullanıyor çok memnun. Oldukça şık açık grisini tercih ettim kumaşı kalitesi duruşu başarılı 👍
Sinemelik Ben yoyko travel sistem aldım 800 tl ye güzel şık duruyor sürümü evde kolay gibi bakalım bıdığım doğunca gezeriz🙈😂
klebsiella Ikinci el bugaboo bee almayi dusunuyorum almayi dusunen var mi acaba kullanan yorumlari almak istiyorim
Gozdekaraoglu SevgiiOA bende sizin gibi bayb care Titan Kırmızı modelini 2 aydır kullanıyorum o kadar kaliteli ve güzel ki test edilmiş ve onaylanmış sağlamlık konusunda belgeleri var bir bakmanızı tavsiye ederim @ArzumehmetAkdil
SevgiiOA Gozdekaraoglu Evet canım ablamda 1 senedir kullanıyor çok memnun. Terletmiyorda çok güzel kumaşı yıkanabilirliği filanda kolay hantalda değil hafifte değil 😌 inşallah banada kullanmak nasip olsun 🙏 sizde sağlıkla kullanın inşallah 🙏
mgmg1 Concord Neo 2017 Travel aldık, oto koltuğuyla birlikte 3400e. Evdeki denemelerimizde gayet güzel, zaten çok araştırıp aldık ama bakalım minnakımız doğsun görücez🤗
Gozdekaraoglu SevgiiOA kesinlikle 😊 biz kullandık memnun kaldık darısı size olsun kumaşı Harika çok ağırda değil bir bayanın taşıyabileceği ağırlıkta sepeti geniş 😊 yazlık ve kışlık pedi var benim kız çok sevdi umarım sizinkide sever 😊🙏
B8use ArzumehmetAkdil ben cybex iris aldim babymall de 1.090 tl düşmüş en son travel sistem almadim çünkü alacagim oto koltugu yine cybex in 6 ay 12 yas olan oto koltugu . O yuzden pusete gerek.duymadim
Thesra ArzumehmetAkdil Bende e bebekten baby plus canyon travel sistemi bebek arabasını aldım sürüşü inanılmaz keyifli büyüklüğü şıklığı gerçekten parasına göre çok iyi 👍🏻👍🏻👍🏻🤗🤗🤗
Eflygt ArzumehmetAkdil Chicco Trio Sprint Travel Sistem aldık biz büyüdüğü zamanda rahat kullanışlı oluyormuş baston seklince puseti var portbebesi var 1300 tl almıştık indirimli fiyatıydı