Camurcu Kızlar yaklaşık 5 gündür filan hareketlerini hissetmeye başladım 17+5 günlük hamileyim ilk gebeliğim. 5 gündür her gün hissediyordum ama bugün öyle çok hissetmedim hiç hissetmedim diyebilirim. Böyle ilk başlar da hareketleri nasıl olması gerekiyor ?
Hurmuz16 Camurcu canım ben 20+2 ben daha hiç hissetmedim bebeğimi ama çok sağlıklı geç olsun hayırlısıyla daha çok erken düzenli hissetmen için
Camurcu Tugce1803 sağol kuzum teşekkür ederim. Dün gece çok hareketliydi bugün hix hissetmeyince bi de ilk gebeliğim olunca meraklandim
Tugce1803 Camurcu Benimde ilk gebeliğim ama sağlıkçıyım☺️Bende 17+5 te hissetmeye başladım genelde akşamları hareket ediyor tabi 19 haftalığım benimde düzensiz🥰
maras46 Tugce1803 bende de öyle sabahları bisey yok akşamları karnimda bi hareketlilik oluyor ilk başlarda bağırsak hareketi falan zannedip aldırmamıştım cunku ilk gebeligim nasil bir sey oldugunu bilmiyorum galiba bnmkide hareket ediyor artık
Camurcu Hurmuz16 yorumlarınız çok değerliydi benim için çok teşekkür wderim kuzum vakit ayırıp yorum yaptığınız için içim rahatladı
Hurmuz16 67380ipek yok canım üzülmüyorum doktorumda 24 ten sonra hissedersin dedi geç hissedeyim sağlıklı olsun kızım bişey olmaz 🥰🥰
Camurcu Rabia-03 oo çok normal o zaman ya bu ilk gebelik çok sıkıntılı bisiy bilmeyince sanki hemen sıkıntı varmış gibi hissediyorsun 😊
Camurcu mirayandme benim dün gece çok hareketliydi böyle bi yandan bo yana geçişini böle hissettim ama bugün pek sakın oğlum 😁
Melike_16 Merhaba kızlar bizde 17 haftalık olduk ilk hamileliğim hafif hafif sanki damar atması karıncalaşma gibi hissediyorum sizde hissetmeler nasıl 😊
Camurcu Melike_16 benimkisi bu güne kadar tekme atıyordu tık diye tekme oluyordu sadece ben de 17+5 im