Cngul ayazmoms41 merhaba hamile değilim ama 1 kaybım var kurtajdan sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum ve hiç geçmedi ama bitkisel bir ilaç söyledi doktor 3 haftadır kullaniyorum çok şükür geçti ve hamilelerde kullanabiliyormus doktorunuza sorun isterseniz birde dr şükran çakmak youtube idrar yolu enfeksiyonu yazın orda bu ilacı açıklamış cranberry ilacın içindeki ben naturactive marka kullaniyorum eczaneden aldım bir araştırın doktorunuza soun o kullanın derse kullanin
AysenurSarikaya Cngul merhaba bende geçen ay kürtaj oldum doktor antibiyotik verdi idrar enfeksiyonuna karşı bi 10 gün kullandım sıkıntı olmadı ama şuan midem e belim çok ağrıyor adet olacakmisim gibi ve yanmam çok var parca kan geliyor sizde nasıldı peki
Remziye02 Anneolcam bende 19 haftalık bende de devamlı enfeksıyon cıkıyor bakteri bu hafta evde oldugum ıcın ıc camasır gıymeyı bıraktım ıslaklık ve nemlık olmasın diye malum havalar sıcak sanki daha sıkayetlerim azaldı gıbı en buyuk sıkayetım tuvaletten cıkmadan tekrar gerı otuyordum sık ıdrarın var gıbıydı en son nıtrıt pozıtıf cıktı yarın doktora gosterın ınsallah bebegıme zarar vermez bu enfeksıyon
ayazmoms41 Remziye02 inşallah vermez canım benim de en çok korktuğum o yani. Neden tekrarlıyor anlamış değilim
Mrvteacher ysm- bende özelde gittim 23 mm demişlerdi devlette gittim 19 dediler anlamadım hangisi doğru
ysm- Mrvteacher düşme ihtimali yokta artmaz inşallah. Bende limonlu su falan içiyorum sağ tarafıma hiç yatmıyorum ondan dolayı az büyümüş heralde
ipkklmn 31+3teyim bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı, Sef antibiyotik yazdı kullanan var mi aranızda ? Ben pek kullanmak istemiyorum antibiyotik olduğu için, zaten akıntım için vajinal ilaç alıyorum su an.
ayazmoms41 ipkklmn ben ilk olduğum da Aksef 500 kullandım çok iyi gelmişti antibiyotik 9 hafta olmadım ama şimdi tekrar 😔
ayazmoms41 Anneolcam canım biz gebeliği öğrendiğimizden bu yana ilişki yaşamıyoruz ki keşke yaşasak sebebi o olsa yani
Anneolcam ayazmoms41 doğrudur canım çünkü arkadaşlarım da oluyor bizde ilişki yaşamadık hiç ondan dolayı enfeksiyon olmuyor die düşündüm demek ki yanlış biliyormuşum Allah. Sana şifa versin bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻❤️
ayazmoms41 Havin-11 ilişki yok ki öğrendiğimizden bu yana. Ben ilk enfeksiyon geçirdiğim de bütün çamaşırlarımı beyaz pamuklu aldım vallahi bilmiyorum neden oluyor 😔
Cngul AysenurSarikaya benim kanamam 20 gün sürdü sonraki ay normal adet oldum ama 20 gün sonrasinda hiç parca parca kan gelmedi bende idrarda yanmammi var yoksa normal dururkenmi var canim
AysenurSarikaya Cngul benim kurtajdan sonra 2 3 gün lekelemem oldu 5 6 gün sonra 1 2 gün kanamam oldu normal 1 ay sonra adet oldum oda biteli 3 gün oluyo normalde de yanmam var tuvalete çıktığım da da çok yanmam oluyor bide ağrı yapıyor normalde yoktu hepsi bugün başladı canım
Cngul AysenurSarikaya idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun canım ihmal etme 3 lt su iç maydonoz suyu çok iyi geliyor doktorla görüş antibiyotik kullan benim ilerlemisti ilerlersede sürekli olursa bitkisel bir ilaç buldum onu iciyorum rahatladim
AysenurSarikaya Cngul kürtaj olduğum zaman doktorum antibiyotik vermişti enfeksiyona karşı bugün onu ve soğan suyu içmeye başladım ama sanırım ilerlemiş ağrıdan duramıyorum birde kan geliyor parca parca yarın sabahtan gidicem doktora bakalım canım
Cngul AysenurSarikaya aynen bende soğan suyu içtim o beni rahatlatmistim ilerlemiş ya ama hiç bisey fayda etmedi bana parca parca kan gelmeside içerde bisey olabilir yani kesin göster ya normal değil kanaması ama idrr yolu enfeksiyonun ilaçlarla geçmezse bana yaz ben sana bir ilaç soylucem bitkisel eczanede satılıyor hamile olanlar bile kullanıyor onu kullanırsan inşallah rahatlarsin doktoruna sorarak tabu
Cngul AysenurSarikaya birde pıhtılaşma testi yaptirmadan sakın hamile kalma onu yaptır öyle kal canim