Duygu538 Ensemde geçmeyen bir ağrı var 2gündür geçmiyor ne yapabilirim ağrı kesici içilmiyor değil mi😢
Hatunnn Duygu538 ensede ki bi agri siddetli ve uzun sureliyse ciddi bsey olabilir bence doktora gorunmeden ilac kullanmayiniz derim
Esrelf Duygu538 canım acile git. Tansiyonuna , bebeğe baksınlar. Damardan parol takarlar geçirir. Ağızdan alacagın parol fayda etmeyebilr iki gündür süren bir ağrıya. Uzun süre aç susuz kalma , aşırı yorulma onlarda tetikler.
Evrem94 Duygu538 bendede inanilmaz bas agrilari oluyordu meger tansiyonum cok dusukmus doktor parol icebilirsin dedi saglik ocaginda tansiyon ölctürdüğümde ordaki eve bol su icmemi soyledi bas agrisina iyi geldigini soyledi ❤
Aysenaz Duygu538 tansiyonuna bakmani tavsiye ederim bazen gün içinde giren ağrı sebebi tansiyon oluyor
NeslihanAsel Duygu538 Bende baş ağrısından çok şikayetçiydim doktorum başın ağrıdığında bi tansiyonunu ölçtür ona göre hareket edelim dedi dün akşamda ensemden başladı yine hemen acile gittik tansiyonum çok düşük çıktı bir serum verdi geri düzeldi tansiyonum başımın ağrısı da gitti yarın da Allah izin verirse doktora gidecem du bakalım ne dicek 🙏🏻
Duygu538 NeslihanAsel herkes tansiyon demiş ya ben hiç bilmiyordum serum takarlar inşallah şimdi gidiyorum acile
edaomereymen Duygu538 canim ense ağrısı genelde tansiyondan oluyo bi acile git bencede ama gidemiyosan ılık bi duş al bana hep iyi gelir bide limonlu su ama herkes farklıdır