Ada01 Tugceasl canım ben ne yaparsam yapayım o mide bulantısı geçmedi kusmaktan bi hal olmuştum en sonunda doktordan ilaç istedim öyle geçti
Zezeci Bana maden suyu iyi geliyor. Yemekten sonra içiyorum sindirimi hızlandırıyor. Midedeki gazı da yok ettiği için daha az kusuyorum. Aynı dönemdeyiz
Zezeci Ada01 aksine faydalı da ,ama sade maden suyu tabiki. Zararlı olanları meyveliler. İnternetten de bi araştırın doktorunuza da danışın isterseniz içiniz rahat eder 😊
GC9098 Busbus58 Arkadaş belki ilaç içmek istemiyordur diye öyle hi çözüm önerdim ama bana da iyi gelen tek şey prilam dr oldu mide bulantisinin üstüne bide halsizlik gelince dayanamayıp doktora gittik folidoce ve prilam dr verdi onlarla kendime geldim
GC9098 Busbus58 Doktorum çok iyiydi halsizligim var durmadan yatma isteğim sabah kalktığımda hiç bişey canımın istememesi gibi şikayetlerimi anlatınca o ilaçları verdi 6 gündür kullanıyorum ve önceye nazaran daha iyiyim
Ozlemkucuk Haftadayım suan ve 2 aydır full yatıyorum dığru düzgün yemek yapıp da yiyemiyorum bile kraker meyve suyu yiyordum sürekli doktor bulantı için hap yazdı ama kafam kadar oldugu için içemiyorum su içsem bile kusuyorum o derece inşallah en kısa zamanda gecer herkesinki birde arkadasım limon somur buz somur demişti hafiften yarıyor işe deneyebilirsiniz