Arz1905 Kızlarrrr aranızda inofolic combi değil de sadece inofolic kapsül kullanan var mııı? Ve bu sayede gebe kalan?
DidEmre Arz1905 doktor bana 3 gün önce bu ilacı yazdı şu an kullanıyorum ben .daha önce 2 düşüğüm vardı korunuyordum. Bu ay korunmayı bıraktım bakalm Hayrlısı olsun
sdadcr Arz1905 3 ay kullandım 3 ayın sonunda hamile kaldım adetlerim geciktiği zamanda duphaston kullandım pcosluyum combi kullandım ama yazınızı tekrar okuyunca fark ettim
DidEmre Minaliy bn de sabah akşam aç karnına içiyorum. Yumurtanın kalitesini artırıyormuş hamile kalmayı kolaylastryormus. İnş sağlıklı hamilelik geçiririz
Arz1905 Xsxs bende de aynı problem var canım işte herkes inofolic combi kullanın diyor ama doktorum direk inofolic verdi kafam karıştı 🤔
Hppymm-3 Ben kullanmıştım canım günde 2 tane klomen ile birlikte 7 yumurtam oluşmuştu o ay korunmak zorunda kalmıştım 🤦 Meğerse yumurtaliklarim aşırı uyarılmış hepsi kaliteli demişti doktorum.. oda inofolic sayesindeydi sanırım..
Arz1905 Hppymm-3 bende bu ay ilk defa çatlatma iğnesi + klomen+ inofolic kullanıyorum ama çoğu kişi combi kullanmış farkı nedir diye metal ediyorum 🙄
ppoortakalll ben kullanmıştım inofolic i ve 1 ay gibi kısa sürede tedavi cevap verdi şu an bebeğim kucağımda ♥️
Arz1905 sdadcr evet bende pcosluyum genelde pco olanlara combi veriyorlar benim doktorum vermedi sorduğumda gerek yok dedi acaba klomen de kullandığım için mi diye düşünüyorum
ppoortakalll Arz1905 klomen de kullandım yumurta oluştu çatlatma iğnesine gerek kalmadı. Ki polikistiğim yüksekti benim
Minaliy Arz1905 bana doktorum kullanımı kolay diye combi verdi canım fark varmı bilmiyorum biri toz biri kapsul
DidEmre Arz1905 Bende pco olmadığı halde combi olanı verdi. Acaba kapsül ve toz olanlar olarak mı değişiyor
Minaliy Arz1905 baya araştırdımda kullananların çoğu olumlu sonuç almış inşallah bizde faydasını görürüz