sabrszanne111 SeherGndz canım benim kayınvalide 50 yaşında astım hastası iki gün öhö dedi geçti gitti hiç bişey olmadı hastaneye gitmedi bile ilaç kullanmadı düşün
esrAlp SeherGndz apartmanda komşumuz atlattı ağır astım hastası 50 küsür yaşında bir bayan yumuşatıcı bile kullanmazdı astımı yüzünden endişe etmeyin bence moral bağışıklık sistemine direk etki ediyor kardeşim çalışanının babası da 90 yaşında koah hastası koranayı atlattı
Dumannn Bende kalp hastasiyim lutfen duydugunuz bildginiz varsa anlatin cok korkuyorum cok dikkat ediyorum ama allahin izniyle insallah bulasmaz🤲🏼
Merve2016 Dumannn benim tanıdığım birinin akrabası 65 yaşında koah hastası yakalanıp iyileşmiş siz dikkat edin herşey Allah dan
Nur1903 Bende alerjik astım hastasıyım hemde ileri derecede elim yüreğimde astım öksürük nöbetlerim tutmasın diye, birde korona olursam Allah korusun atlatamam diye düşünüyorum bu ciğerle 🥺🥺 Çok dikkatli olmalıyız
2020ARALIK Bendede küçükken vardı allerjik astım aşı tedavisi oldum atlattım sadece polene alerjim kaldı biraz imkanınız varsa aşıyı olun bi 4 5 yıl sürüyo ama bu hastalıktan kurtuluyorsunuz 🙏🏻 Bi daha hiç astım krizine filan girmedim çok şükür
Elifsultan__ 2020ARALIK merhaba o nasıl bi aşı ilk defa duydum anlatır mısınız lütfen bende küçüklüğümden beri var bu hastalık
2020ARALIK Elifsultan__ canım herkes bilmiyor bunu nedense çok ilginç böyle güzel bir tedavisi var göğüs doktorunuza sorun mutlaka aydınlatır ücretliydi ben olurken hala öyledir muhtemelen doz doz aşı oluyordum alerji olduğum herşeyin aşısını oldum zamanla atlattım silindi bir daha asla astım krizinede girmedim çok şükür
Dumannn Ece35 kalp kapakcigimda çökme var. Tasikardim vardi. Eski oturdugum evde asansor yoktu merdivenler beni zorluyordu. Doktora gittim bise gorunmuyordu. Troid ilaci kullaniyorum tasikardimi hep o ilaca bagladilar. En sonunda siyami ersek kalp hastanesine gittim. Eko kardiyografi cekildi ve orda cikti👍🏽
Ece35 Dumannn çok pardon bilmediğim için soruyorum taşikardi nedir ne oluyor kalbine? Banada biseyler oluyo da aynı şeymi merak ediyorum
2020ARALIK SeherGndz canım ben özel bi hastanede olmuştum çok oldu şuan nerde yapılıyo bilmiyorum ama ücretli bir aşıydı bi araştırın çok güzel bir aşı gögüs doktoruna sor mutlaka bilir
Ece35 Dumannn benimde kalbimde tekleme oluyor da kac kez gittim bisey çıkmadi ama hala devam ediyor bu durum çok rahatsız edici